Now Reading
Despre a respira aer curat

Despre a respira aer curat

Revista Psychologies

Toți știm că există o legătură directă între curățenia casei în care locuim/ biroului în care lucrăm și sănătatea noastră, dar abia în ultimul an am conștientizat că există și o parte invizibilă a curățeniei. Ne-am dat seama că nu doar suprafețele – mesele, spațiile de lucru, parchetul și lucrurile trebuie să fie dezinfectate și curățate. Din cauza pandemiei, acum știm că și aerul din spațiile interioare poate fi de multe ori mai contaminat decât credem. Viruşi, fungi, bacterii, SARS-CoV-2… totul se regăsește și în aer.

În consecință, am început să fim preocupați tot mai mult de metodele în care putem purifica și dezinfecta aerul. De la plantele de interior, uleiurile esențiale, lămpile de sare, aerisirea/ aspiratul spațiilor și până la folosirea aparatelor de dezinfectare pe bază de lumină UVC – ne punem întrebarea ce să alegem? Ce este mai potrivit pentru noi?

La acest moment deținerea unui sistem de purificare a aerului începe să nu mai fie un capriciu, a devenit deja o necesitate, „un must” al timpurilor noastre, fie că vorbim de spațiile de acasă sau de la birou. Nevoia de a ne proteja sănătatea dar de a și socializa în același timp ne determină să căutăm soluții eficiente, care să ne asigure confort și mai mult ca oricând, siguranță.

Odată cu punerea în funcțiune a acestor sisteme, nu doar poluanții și toate microorganismele sunt eliminate, dar sunt neutralizate și mirosurile neplăcute, alergenii sunt distruși, iar spațiile interioare sunt ușor ventilate, permanent aerisite, așadar nici risc de igrasie sau mucegai nu mai există.

dezinfectare-aer

În momentul în care ne decidem să achiziționăm purificatoare de aer, ne punem întrebarea: cum luăm decizia de cumpărare? Contează doar bugetul sau vrem să înțelegem și celelalte criterii de funcționare? În următoarele rânduri descriem alegerea acestor sisteme pe baza experienței și valorilor noastre:

Pentru o alegere potrivită, cel mai indicat este să căutăm sisteme smart de purificare și dezinfectare a aerului care sunt produse chiar în România. În acest mod acordăm încă o șansă economiei românești să își revină din criza anului 2020, avem un impact în crearea unor noi locuri de muncă la noi în țară, dar în același timp avem garanția unui service rapid.

Un alt criteriu după care putem alege este procedeul efectiv de purificare, iar aici putem opta pentru diferite variante (lumină UVC, ionizare, nebulizare etc.) dar noi optăm pentru varianta dezinfectării cu lumină UVC (o metodă foarte sigură care nu generează ozon, fiind folosită și probată cu succes de zeci de ani în practica medicală și care acum își găsește aplicabilitate în viața de zi cu zi). Vorbim de sisteme special concepute ce permit purificarea și dezinfectarea permanentă a aerului din încăperi, în prezenţa oamenilor și animăluțelor de companie. De exemplu, AER și BREEZ sunt două aparate cu un design eficient, putând fi folosite atât în locuințe, cât și în spații de business cu suprafețe mici și medii (birouri, saloane înfrumusețare, cabinete kinetoterapie, cabinete stomatologice/ medicale, săli de cursuri, școli, grădinițe, HORECA, magazine etc.).

Forma, culoarea și dimensiunile sunt, de asemenea, criterii importante atunci când alegem un astfel de produs, având în vedere că și design-ul contează în asortarea interioarelor. Aici recomandăm stilul minimalist, neutru care se integrează perfect în orice decor sau arhitectură interioară.

aparat-dezinfectare-aer

Avem grijă și de plantele de interior

Am plante multe de interior. Le va afecta negativ acest sistem de purificare? Ce ar trebui să fac?”

Aparatele de purificare și dezinfectare a aerului nu afectează în nici un fel plantele de interior, așa încât nu trebuie să ne fie teamă de acest aspect. Aparatele pentru uz casnic sunt special concepute pentru a nu afecta nici plantele, nici oamenii, nici animalele de companie prezente în toate aceste spații.

Pandemia ne-a îndemnat să petrecem mai mult timp în interior, de fapt să petrecem mai mult timp acasă. Acum a venit momentul să acordăm atenție detaliilor legate atât de decorarea spațiilor interioare, dar și celor ce țin de păstrarea standardelor de siguranță a sănătății, iar purificatoarele de aer de la www.wolfe.ro sunt în trendul anului 2021.

DESPRE WOLF-e Robotics

WOLF-e Robotics S.R.L. este primul producător de aparate de dezinfecție smart cu UVC din România. Nevoia de a proteja oamenii și spațiile închise de infecția cu noul coronavirus a dus la dezvoltarea unor dispozitive smart de igienizare a aerului și suprafețelor, cu aplicabilitate atât în sectoarele medical, comercial, HORECA și de birouri, școli, grădinițe cât și în mediul casnic (locuințe). Aparatele sunt proiectate și produse în România, având Sistemul de Management al Calității certificat ISO9001.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top