Now Reading
Horia Tecău își personalizează programul cu ajutorul tehnologiei de la OPPO

Horia Tecău își personalizează programul cu ajutorul tehnologiei de la OPPO

Revista Psychologies
horia-tecău-își-personalizează-programul-cu-ajutorul-tehnologiei-de-la-oppo

Înaintea fiecărui turneu important, dar mai ales înaintea turneelor de Grand Slam, Horia Tecău, unul dintre cei mai valoroși jucători de tenis români, se antrenează în jur de 4-5 ore pe zi și consumă, în medie, 4500-5000 de calorii zilnic. De la începutul parteneriatului său cu OPPO, își monitorizează rezultatele și își personalizează antrenamentele și programul cu ajutorul device-urilor OPPO, încercând să scoată un plus de performanță din orice gadget.

Horia este utilizator zilnic al smartwatch-ului OPPO, dar și al modelului OPPO Reno5 5G, un smartphone performant, cu tehnologii inovatoare de încărcare rapidă și cu funcții video de top, care i-au permis să comunice mai ușor cu cei de acasă, dar și cu partenerul său de competiție. Atunci când echipa sa de antrenament nu poate să călătorească împreună cu el la fiecare turneu, sesiunile de antrenament se desfășoară prin corespondență video: folosește telefonul și căștile de la OPPO pentru a se antrena alături de echipa de acasă, de la mii de kilometri depărtare.

„Pentru mine, concentrarea este foarte importantă. Îmi setez telefonul, îmi pun căștile și nu mai aud și nu mai văd nimic din jurul meu, cu excepția echipei mele și a vocii mele interioare. La fel de important este să monitorizez, alături de echipa mea și de OPPO Watch, rezultatele antrenamentelor, performanța pe care am avut-o, pentru a mă putea calibra pentru următorul antrenament. Tehnologiile momentului au avut un impact pozitiv în parcursul meu din ultima perioadă și, tocmai de aceea, mă bucur să reprezint un brand care încurajează performanța în lumea tenisului, prin asocierea sa cu competiții precum Roland Garros sau Wimbledon,” spune Horia Tecău, jucător profesionist de tenis și ambasador local OPPO.

Produsele OPPO reprezintă o extensie a unui stil de viață modern și activ, în care tehnologiile avansate sunt completate de un design minimalist, iar experiența de utilizare este una fără cusur, pentru ca utilizatorii să se concentreze pe ceea ce contează.

OPPO Reno5 5G dispune de mai multe funcții video care permit utilizatorilor să surprindă clipuri clare și animate, precum AI Highlight Video, Dual-View Video sau Ultra Steady Video 3.0. AI Highlight Video utilizează detecția inteligentă a luminii, combinând algoritmii avansați Ultra Night Video și Live HDR, pentru a îmbunătăți semnificativ calitățile video ale smartphone-ului în condiții de lumină scăzută și scene filmate contre-jour. În ceea ce privește noua funcție Dual-View Video, aceasta permite filmarea simultană cu camera principală și cea frontală, oferind o perspectivă dublă a imaginilor filmate – perfectă pentru creatorii de conținut care își doresc să filmeze ambele cadre și să fie parte din acțiune pe parcursul acestora.

Iar, pentru utilizatorii  care își doresc anduranță de la smartphone-ul lor, OPPO Reno5 5G este răspunsul potrivit datorită bateriei de 4300 mAh și a tehnologiei de încărcare rapide SuperVOOC 2.0 de 65W, care permite telefonului să se încarce de la 0 la 100% în 35 minute.

OPPO Watch este accesoriul ideal care, cu ajutorul unei multitudini de aplicații și servicii oferite de Google, poate face ca trecerea de la viața profesională la cea personală să fie cât se poate de lină și fără probleme.

OPPO Watch vine echipat cu sistem de operare Wear OS dezvoltat de GoogleTM. Funcțiile permanente de măsurare a ritmului cardiac și de monitorizare a somnului înregistrează o gamă variată de informații privind sănătatea, iar funcția prin care utilizatorii se pot antrena 5 minute zilnic cu ajutorul smartwatch-ului  transformă smartwatch-ul OPPO în cel mai potrivit partener de antrenament.

Horia Tecău se bazează pe OPPO smartwatch, însă utilizatorii au la dispoziție, din această vară, și OPPO Band, un accesoriu versatil care dispune de funcția de monitorizare continuă a saturației de oxigen (SpO2) chiar și în timpul somnului. De asemenea, OPPO Band oferă 12 moduri de antrenament precum și alte funcții extrem de utile pentru utilizatorii cu un stil de viață alert. În același timp, OPPO Band respectă standardul ridicat al design-ului produselor OPPO, devenind un accesoriu ideal cu un ecran AMOLED de 1,1 inci.

Cât despre căștile Enco X, cu un design inovator ergonomic, o greutate de doar 4,8 g și vârfuri din silicon în două niveluri de duritate, acestea le permit utilizatorilor să fie atenți la conversație sau să se cufunde în lumea sunetelor datorită tehnologiilor de ultimă generație integrate, precum și a transmisiei Bluetooth cu latență scăzută Binaural.

OPPO este prezent în România de un an, perioadă în care compania și-a dezvoltat portofoliul de produse, oferind acum utilizatorilor smartphone-urile din gamele Find X, Reno și A, precum și căști, brățara de fitness OPPO Band și smartwatch-ul OPPO Watch.

Horia Tecău a început să joace tenis la vârsta de 7 ani și, de atunci, fiecare zi de antrenament a avut ca scop atingerea performanței. Pe parcursul carierei sale, prin concentrare și dedicare, a reușit să câștige două titluri în tuneele de Grand Slam și să aibă numeroase rezultate foarte bune în cadrul competițiilor internaționale. Toate acestea i-au oferit recunoaștere la nivel global în domeniul tenisului și l-au transformat într-un model pentru mulți tineri jucători care visează la o carieră de succes în tenis.

Despre OPPO

OPPO este unul din liderii mondiali în domeniul dispozitivelor inteligente. Încă de la lansarea primului telefon în 2008, OPPO și-a urmărit obiectivul de a crea tehnologii cu trup și suflet/personalitate. Dispozitivele OPPO reprezintă sinergia perfectă între tehnologiile de top cu funcții intuitive și un design uimitor. Astăzi, OPPO este prezent în peste 40 de țări și regiuni, având 6 institute de cercetare, 5 centre R&D la nivel global și un centru internațional de design la Londra. OPPO este dedicat dezvoltării standardelor globale 5G fiind totodată și prima companie care a comercializat smartphone-uri 5G pe piata din Europa. Compania colaborează cu peste 50 de operatori de telefonie mobilă din toata lumea pentru a accelera dezvoltarea tehnologiilor 5G la nivel internațional.

Descoperă mai multe despre realizările OPPO și viziunea 5G: https://www.oppo.com/en/discover/technology/ 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top