Now Reading
Livrarea dorințelor. De ce termenul de livrare depășește 2 zile lucrătoare?

Livrarea dorințelor. De ce termenul de livrare depășește 2 zile lucrătoare?

Valeria Jalenco
livrarea-dorințelor-de-ce-termenul-de-livrare-depășește-2-zile-lucrătoare

Trăim într-o lume unde oamenii au inventat fântâni înzestrate cu darul de a face dorințele să se împlinească. Fântânile magice au o reputație bună, deși nu au o firmă de curierat care să livreze fericirea la timp. Oare de ce se mențin pe piață atâția ani?

Fântâna magică – sponsor principal în realizarea dorinței tale

Fântânile magice au sute de vizitatori (visători). Vizitatori care cred în mitul că împlinirea și validarea vin exclusiv din exterior. Ați observat că există două tipuri de oameni în fața acestor fântâni?

Primul tip aruncă ultimul bănuț și o dată cu el eliberează o dorință – în timp ce aruncă moneda i se validează dorința. Al doilea tip (cei conștienți că dorințele lor sunt cam numeroase) aruncă direct bancnote, de parcă fântana magică ar fi putut fi mituită – se asigură că visul se va împlini într-o perioadă mai scurtă.

Magie sau muncă

O fi adevărată magia sau este o minciună gogonată? Chiar se împlinesc dorințele noastre așa din senin? Unii oameni fac imposibilul doar pentru a-și urma visele și pentru a-și alinia viața cu misiunea pe care simt că trebuie să o îndeplinească. Să-l luăm drept exemplu pe Beethoven care a compus simfonii celebre chiar și atunci când auzul îl lăsase, iar alții nu fac nici măcar posibilul în direcția dorită.

Calea spre succes

Acceptă încurajarea mea din acest articol. Eu, Valeria, te încurajez să fii așa cum ești. Nu trebuie să devii altcineva pentru a reuși. Calea spre succes este pavată cu dezvoltarea abilităților avute și vindecarea tiparelor care te trag înapoi (în copilărie?!). 

Descoperă-te

Te invit să te conectezi cu tine, să-ți recunoști dorințele care vin din inimă. Fă o listă care să cuprindă activitățile în care te simți liber, simți că trăiești și savurezi fiecare clipă. Chiar dacă e o singură activitate, ce miros are împlinirea ta ca ființă umană? Ai vrea să știi cu ce să începi? Simte aroma împlinirii, iar dacă nu știi ce nuanțe are, începe cu un ulei esențial de la Vivasan România. Lămâia, de exemplu, va dezarma autocenzura.

Informațiile care ajung în subconștient – calitate sau…?

Informația ne înconjoară: e în aer, lichide, razele solare. Covrigul pe care-l mănânci în drum spre birou conține informații. Odată ce îl consumi accepți aceste informații. Aflarea ta într-un cerc de prieteni reprezintă acordul tău de a consuma un soi de informații și tot așa, pe bandă rulantă. Lichidul transmite informațiile, nu ne putem permite luxul de a primi informații de proastă calitate prin intermediul a orice, inclusiv a uleiurilor esențiale. Aici Vivasan România se află în top. Cum reușesc cei de la Vivasan să fie selectivi în ceea privește furnizorii, originea plantelor (materia primă) și componenta energetică a produselor, așa trebuie să fim și noi, consumatorii, când e vorba de informațiile pe care le acceptăm.

Pe cine blamăm?

Te-ai născut cu informațiile pe care le procesa mama ta în timpul sarcinii. Ai acceptat un miliard de informații din copilărie până în prezent.
Poate părinții tăi exclamau: Lasă prostiile! Mai bine spală vasele!”, „Din pictură/ muzică/ actorie n-ai cum să trăiești, o să mori de foame!”, „Nu ne permitem!”, „Nu-ți dăm bani pentru asta, e o tâmpenie, nu-i meriți!”. Nu-i blamez, dar te invit să înlocuiești aceste informații cu idei constructive, de calitate. 

Rareori părinții ne-au încurajat să facem ceea ce am simțit că rezonează cu ființa noastră, dar frustrarea pe care au declanșat-o te-a adus în prezent. Datorită lor și frustrării că n-ai ajuns cine trebuia să fii te-a adus în aici și acum. Citind acest articol amintește-ți care a fost visul tău măreț și îndreaptă-te spre el. Ai vrut să faci muzică? Alege stilul, provoacă-ți inspirație și creează. Ai vrut să dansezi? Mergi la un curs de dans. Îți place să pictezi? Fă o plimbare pe Calea Griviței, unde ai multe magazine de pictură și alege culorile acrilice sau de acuarelă. EXPERIMENTEAZĂ! 

Tu ești creatorul lumii tale – tu ești în stare să îți alegi experiențele

Nu, nu trebuie să devii altcineva pentru a reuși. De cele mai multe ori calea spre reușită este pavată cu dezvoltarea abilităților avute și vindecarea tiparelor care te trag înapoi. Acceptă divinul din tine și fii persoana pe care o admiri. Să nu uiți că omul este între cer și pământ, iar uleiul esențial te conectează cu energia vitală a naturii. 

Dr. Malte Hozzel zice că „plantele ne amintesc că toată sănătatea se află între cer și pământ. Omul și plantele sunt create unul pentru celălalt, țesute împreună în marile cicluri ale evoluției”. Uleiurile esențiale îți provoacă inspirație, o stare de bine, stimulează pofta de a crea și de a munci.

Fântânile magice nu-ți asigură mentenanța fericirii, iar împăcarea cu sine – DA. 

Cu gânduri aromate,

Valeria

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top