Now Reading
Mobilier accent pentru un dormitor spectaculos

Mobilier accent pentru un dormitor spectaculos

Revista Psychologies
mobilier-accent-pentru-un-dormitor-spectaculos

Dormitorul este locul care ne oferă odihna pe care o merităm, la finalul fiecărei zile. Este despre seri petrecute în așternuturile moi, alături de o carte bună sau dimineți târzii în care tot ce ne dorim este să mai lenevim 5 minute.

Dacă, pe lângă partea funcțională, te pasionează și cea estetică și îți dorești ca dormitorul tău să fie o oază de relaxare în adevăratul sens al cuvântului, îți propunem câteva piese de mobilier accent, care vor veni cu eleganță și bun gust în completarea confortului din încăpere.

Un pat cu o tăblie spectaculoasă

Paturile tapițate sunt adevărate bijuterii, în special cele prevăzute cu o tăblie mare. Fie că optezi pentru piele, stofă sau, de ce nu, o combinație între mai multe materiale deosebite, patul cu tăblie va deveni rapid vedeta dormitorului. Acesta îți va oferi confortul de care ai nevoie, în timp ce se va evidenția datorită aspectului său deosebit.

O comodă cu aspect antichizat

Mobilierul cu aspect antichizat aduce spațiului note boeme și se remarcă prin detaliile atent plasate pe toată suprafața. O comodă de culoare deschisă, cu model antichizat, îți va pune la dispoziție spațiul de care ai nevoie pentru a depozita haine sau diverse lucruri, dar, datorită aspectului deosebit, poate servi și ca piesă de decor în dormitorul tău.

O oglindă atent lucrată

Oglinda din dormitor este locul în care te mai privești o dată înainte de a ieși din casă. Alege una din lemn masiv, care va pune în valoare amenajarea din dormitorul tău. Funcțională și aspectuoasă, o oglindă de dimensiuni generoase în dormitor este o piesă decorativă, de care te vei folosi ori de câte ori vei avea ocazia.

Noptiere diferite, cu design original

Dacă nu îți dorești un decor unitar în dormitor, optează pentru noptiere din game diferite. Vor ieși în evidență datorită designurilor contrastante și vor contribui semnificativ la estetica întregii încăperi.

Taburete sau banchetă pentru un decor luxuriant

O banchetă tapițată sau un set de taburete în culori vibrante vor ajuta mult la decorul dormitorului tău. Dacă spațiul îți permite, optează pentru una dintre aceste două variante și vei aduce cu ușurință un look prețios întregii încăperi.

Alege până la 27 iunie 2021 mobilierul accent pentru casa ta și te bucuri de LIVRARE GRATUITĂ la toate produsele!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top