Now Reading
Niavis: Abordare holistică, echilibru alimentar și îngrijire naturală în vara lui 2024

Niavis: Abordare holistică, echilibru alimentar și îngrijire naturală în vara lui 2024

Revista Psychologies

Sub umbrela #FineLiving, în 2024, Niavis, unul dintre cele mai importante branduri de produse naturiste și superalimente din România, susține relaxarea, echilibrul și starea de bine printr-o îmbinare a alimentelor și superalimentelor naturiste cu suplimente naturale cu proprietăți dovedite.

Astfel, în această vară, Niavis încurajează publicul să descopere eficacitatea produselor naturiste nu numai în alimentație, ci și în cosmetică și îngrijire personală, cu focus pe abordarea holistică a stării de bine, unde dieta echilibrată, sănătatea și frumusețea sunt interconectate.

Dieta echilibrată, esențială pentru o stare de bine

Pe lângă odihnă suficientă,  mișcare și timp în aer liber, o dietă echilibrată este esențială pentru menținerea sănătății și stării de bine generale, oferind organismului toți nutrienții necesari pentru a funcționa optim.

Pentru a menține o dietă echilibrată, specialiștii Niavis recomandă o varietate de alimente bogate în nutrienți, cum ar fi:

Fructe și legume proaspete: Bogate în vitamine, minerale și antioxidanți, acestea contribuie la sănătatea generală și la energia zilnică.

Proteine de calitate: Semințele de chia, cânepa și quinoa sunt surse excelente de proteine vegetale.

Grăsimi sănătoase: Uleiul de cocos, avocado și nucile sunt esențiale pentru sănătatea celulară și funcționarea optimă a organismului.

Cereale integrale: Ovăzul, quinoa și orezul brun oferă fibre necesare pentru o digestie sănătoasă.

Energie, relaxare și stare de bine

Dintre produsele naturiste care activează sistemul imunitar și ridică, totodată, nivelul de energie, Niavis propune semințele de chia, pudră matcha, vitamina C spirulină, catină, ghimbir, echinaceea, miere și propolis, acestea fiind surse concentrate de nutrienți esentiali, antioxidanti, dar și proteine.

Totodată, prin gama de suplimente și vitamine  diversificată în 2024, Niavis sustine relaxarea, echilibrul și starea de bine printr-o îmbinare a alimentelor și superalimentelor naturiste cu suplimente naturale cu proprietăți dovedite, cum ar fi magneziul, care ajută  la relaxarea mușchilor și la reducerea stresului, fiind esențial pentru funcționarea nervoasă, precum și complexul de B-uri, quercetin, silimarină sau vitamina D3.

5 produse cu beneficii pentru piele și păr

Integrată în abordarea holistică a stării de bine, îngrijirea pielii și a părului este un aspect cheie care contribuie la armonia fizică și mentală care contribuie la starea generală de confort și încredere.

Uleiul de Argan: Hidratează și hrănește părul, prevenind despicarea vârfurilor și oferind strălucire naturală.

Ulei de Cocos: Ideal pentru hidratarea pielii, oferind o barieră protectoare împotriva factorilor externi.

Spirulina: Utilizată în măști faciale, aceasta detoxifică și hrănește pielea, oferindu-i un aspect sănătos și radiant.

Pudra de Maca: Poate fi adăugată în smoothie-uri pentru a întări foliculii de păr și a stimula creșterea sănătoasă a acestuia.

Apa de trandafiri. Obținută prin distilarea petalelor de trandafir, apa de trandafiri are multiple beneficii pentru piele. Acest ingredient natural are proprietăți calmante și antiinflamatorii, care ajută la reducerea roșeții și calmează pielea iritată. De asemenea, hidratează pielea, echilibrează pH-ul și îi conferă un aspect luminos și sănătos.

 

  • Produsele comercializate de NIAVIS sunt disponibile atât pe Niavis.ro, cât și pe site-urile și în locațiile fizice ale farmaciilor și magazinelor naturiste partenere. Lista locațiilor, precum și întreaga gamă Niavis poate fi consultată aici.

 

  • BIO NIAVIS TRADE este unul dintre cei mai importanti producatori români de alimente și superalimente, dar și un jucător important în domeniul distribuției de produse naturiste pentru un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată.

 

  • Gama de superalimente și ceaiuri bio Niavis este produsă în unitatea de producție proprie și cuprinde alimente certificate ecologic, pulberi, fructe uscate, seminte, cereale și ulei de cocos fairtrade.

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top