Now Reading
12 soluții pentru o viață în armonie

12 soluții pentru o viață în armonie

Revista Psychologies
12-soluții-pentru-o-viață-în-armonie

Vacanța este o șansă să-ți îmbunătățești stilul de viață, relația cu ține și cu ceilalți! Pregătește-ți bagajul pentru că Editura Herald îți va oferi o serie de soluții pentru o viaţă în armonie și echilibru, eliberată de griji, probleme.

Cum putem fi mindful în vacanță, cum stabilim reguli și limite sănătoase cu copiii, cum gestionăm conflictele cu partenerul de cuplu în vacanță? Iată câteva teme pe care le vom discuta cu invitați, psihologi, psihoterapeuți, coachi, traineri în seria de Dialoguri din campania 12 soluții pentru o viață în armonie. În perioada 7-18 iulie pe paginile Herald (Facebook și Youtube) te așteaptă o serie de interviuri despre felul în care ne putem pregăti mental, psihic, emoțional pentru a avea o vacanță cât mai reușită și pentru a cultiva mai bine armonia în relația cu noi, în cuplu sau cu copiii.

O selecție de titluri care oferă diverse abordări și soluții concrete pentru ca în vacanță să te deconectezi de la ritmul obișnuit și să te reconectezi la lucrurile cu adevărat importante, vor beneficia de un discount de -25% pe www.edituraherald.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top