Now Reading
2013: The Grand Year

2013: The Grand Year

Revista Psychologies

La sfarsitul fiecarui an, ne uitam cu drag in urma, tragem linie si o luam de la capat. The Grand Avenue a avut un an plin de evenimente, lucruri frumoase si intamplari fericite.

La inceputul primaverii, cu ocazia zilei de 8 martie, am transformat locul intr-o gradina naturala, cu peste 10.000 de trandafiri, irisi, frezii, zambile, orhidee si alte vestitoare ale primaverii, in sute de culori si miresme, pentru a prezenta colectiile vestimentare ale renumitelor branduri din incinta, precum Valentino, Roberto Cavalli, Escada sau Ermanno Scervino.

Am continuat celebrarea primaverii prin crearea unei povesti frumoase despre lux, cultura si tendinte, reunite sub forma unui nou concept: The Grand Magazine. Primul numar al revistei, pentru sezonul primavara/vara, a aparut pentru a ilustra cu pasiune si cu un continut 100% romanesc cele mai interesante materiale si informatii din domenii variate ca fashion, arta, oameni de afaceri si mediul business din Romania.

A urmat o vara calda si calma, pe care am incheiat-o in forta, fiind alaturi de revista Psychologies la evenimentul Rainbow Day, acolo unde am invatat despre armonia dintre minte si trup de la maestrul Beko Kaygee.

Toamna a venit pe fuga iar The Grand Avenue a intampinat noul sezon cu un nou numar al revistei The Grand Magazine, mai interesant, mai introspect si mai bogat. Ca si in primul numar, cititorii au putut afla despre cele mai importante trenduri din acest sezon, despre ce se intampla in spatele usilor inchise intr-un hotel de 5 stele sau au putut descoperi povestea unei femei de succes intr-un cover-story fulminant.

Ne-am bucurat de prezenta vedetelor autohtone precum Corina Bud, Corina Barladeanu, Albertina Ionescu, Sonia Argint-Ionescu, Diana Enciu & Alina Tanase ( Absolutely Fabulous). Ca noutate ,toamna anului 2013 a adus si varianta pentru iPad a The Grand Magazine, devenind prima revista din Romania care ofera o astfel de aplicatie interactiva.

Iarna a venit cu tot frigul, dar cu toata bucuria. The Grand Avenue a sarbatorit in avans bucuria sarbatorilor impreuna cu Asociatia Umanitara Concordia, intr-un eveniment caritabil, pe 12 Decembrie, care a reusit, pentru al treilea an la rand, sa adune multa bucurie si oameni minunati. La sfarsitul fiecarui an, multumim tuturor care ne-au fost alaturi, ne facem planuri mari si ne punem dorinte. The Grand Avenue isi doreste sa ne bucuram impreuna si de 2014!

The Grand Avenue este singurul bulevard al brandurilor de lux din Bucuresti. Parte a Companiei Grand care detine cladirea din Calea 13 Septembrie 90 – JW Marriott Grand Hotel si World Class at The Grand, precum si marcile The Grand Offices – spatii de birouri si The Grand Parking – parcarea privata cu peste 525 de locuri.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top