Now Reading
Un accesoriu care ofera incredere in sine: frumusetea (naturala) zilnica

Un accesoriu care ofera incredere in sine: frumusetea (naturala) zilnica

Revista Psychologies

Orice femeie isi doreste sa fie frumoasa in fiecare zi, 24 din 24 de ore. Daca punem mana pe suflet, putem spune ca ne place sa auzim mai mult „Ce frumoasa esti!” la o plimbare intr-o zi obisnuita, decat la o seara speciala, pentru care ne-am pregatit ore intregi.

Pe aceasta idee si-a inceput activitatea in domeniul frumusetii antreprenorul Jo Mousselli. Impreuna cu sotul ei – chimist in sfera de activitate a frumusetii – au inceput in 2005 activitatea in sectorul extensiilor de gene.

Succesul a venit foarte repede, in scurt timp au devenit lideri mondiali, castigand numeroase premii: atat brand-ul Xtreme Lashes , cat si Jo Mousselli ca si antreprenor.

Cheia succesului a fost simpla: Ofera-le femeilor incredere in sine! Un accesoriu de infrumusetare cu ajutorul caruia tot timpul sunt frumoase si nu trebuie sa-si schimbe modul de viata obisnuit.

Extensiile Xtreme Lashes sunt gene semi-permanente cu un efect incredibil de natural, elegant, care ofera o privire stralucitoare in orice moment al zilei.

Cu un retus regulat la aproximativ 3 saptamani pot fi purtate ani de zile, nu deterioreaza genele naturale si un avantaj mare il constituie faptul ca rezista la apa si abur, astfel fiind un accesoriu foarte comod.

Jo Mouselli a reusit sa convinga femeile din intreaga lume sa priveasca extensiile de gene Xtreme Lashes ca parte din viata lor, si sa le redea siguranta si optimismul pentru a infrunta orice situatie, in orice moment, atat prin propria sa poveste, cat si prin dezvoltarea continua a extensiilor de gene, ce sprijina femeile in fiecare zi in drumul lor spre succes.

 

Pentru a afla mai multe despre extensiile de gene Xtreme Lashes, vizitati site-ul www.xtremelashes.ro sau blog-ul nostru www.xtremelashes.ro/blog

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top