Now Reading
3 produse medicale benefice pentru sanatatea picioarelor tale

3 produse medicale benefice pentru sanatatea picioarelor tale

Picioarele tale sunt solicitate zilnic, atat la birou, cat si acasa sau la cumparaturi. Nu sunt menajate nici in concediu, nici in parc, atunci cand iesi cu cei mici la joaca, nici cand iti gasesti de lucru prin curtea casei tale. Toata aceasta presiune constanta pe care picioarele tale o resimt in fiecare zi lasa urme adanci, pe care mai tarziu le vei resimti intr-o forma sau alta.

Fie ca vorbim de varice sau de dureri la nivelul zonei lombare, exista o serie de produse medicale ce le pot oferi picioarelor tale protectia cuvenita, indiferent de activitatea pe care o faci. Ca stai la birou sau ca alergi prin parc alaturi de cainele tau, picioarele tale trebuie sa fie intotdeauna ferite de accidentari sau socuri ireversibile. Iata cum iti poti menaja picioarele in timpul unei zile pline de activitati:

Pantofii ortopedici

Cei mai buni pantofi ortopedici ofera piciorului tau protectie si confort, de la talpa si pana la solduri. Astfel, tu te poti implica intr-o zi plina de activitati, fara teama ca va veni momentul in care durerile de spate sau cele de picioare vor spune STOP planurilor tale. Pentru ca atunci cand durerile intervin, tu nu te mai poti concentra absolut deloc, iar randamentul tau incepe sa scada.

Pantofii ortopedici de calitate sunt intotdeauna realizati din piele naturala de cea mai buna calitate, in combinatie cu un material tip stretch, pentru un confort de durata. Talpa unui astfel de pantof este din poliuretan. Fiind extrem de usoara si comoda, talpa este cusuta integral de fata pantofului, oferind astfel durabilitate si flexibilitate.

Sustinatori plantari

Aceste produse sunt recomandate pentru indreptarea piciorului plat sau a piciorului plat secundar, fiind confectionati numai pe masura individuala. Sustinatorii plantari personalizati sunt realizati pe baza de amprentare plantara personalizata computerizata, din materiale biocompactibile si ofera un confort sporit picioarelor afectate. Sustinatorii plantari personalizati se pot executa atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Modulele incluse in structura sustinatorului plantar ajuta la sustinerea boltii plantare transversale si longitudinale, stabilizeaza si corecteaza pozitia calcaneului, ameliorand durerile prin distributia egala a greutatii corporale.

Ciorapii compresivi

Ciorapii compresivi imbunatatesc circulatia sangvina la nivelul picioarelor, prin comprimarea vaselor dilatate. In functe de gradul de compresie aplicat pe picior, ciorapii compresivi se impart in 3 categorii.

Prima categorie (compresie moderata) vizeaza persoanele care sufera de varice si edeme moderate, precum si femeile gravide.

Cea de-a doua categorie (compresie puternica) este recomandata persoanelor cu ulcer venos, tromboza acuta venala, edeme severe si probleme acute de varice.

Cea de-a treia categorie (compresie foarte puternica) sunt indicati pentru persoanele cu limfedem.

Iata 3 produse medicale benefice pentru sanatatea picioarelor tale. Aceste produse pot fi purtate indiferent de varsta, de la copii la adulti, si ofera o multime de avantaje, indiferent de activitatile din ziua respectiva. Picioarele trebuie ferite intotdeauna de accidentari, socuri ireversibile, statul foarte mult in picioare sau chiar sedentarismul. Ai grija de picioarele tale si ofera-le siguranta si confort, pentru ca picioarele sanatoase te indruma pe tot parcursul unei zile pline de activitati interesante.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top