Now Reading
4 antreprenori – Fintech OS, NETOPIA PAYMENTS, Clatette și Evoluez– vorbesc despre propriile escalade profesionale la Fuckup Nights București, ediția a VI-a

4 antreprenori – Fintech OS, NETOPIA PAYMENTS, Clatette și Evoluez– vorbesc despre propriile escalade profesionale la Fuckup Nights București, ediția a VI-a

Revista Psychologies
4-antreprenori-Fintech-OS-NETOPIA-PAYMENTS-Clatette-și-Evoluez-vorbesc-despre-propriile-escalade-profesionale-la-Fuckup-Nights-București-ediția-a-VI-a

Nu se poate sta totdeauna pe munţi. Abia suiţi pe culmea munţilor suntem sortiţi să coborâm. Condamnaţi să coborâm. Suirea e plătită cu coborârea.Giovanni Papini, scriitor și jurnalist Italian.

A ne construi o carieră este precum escaladarea unui munte: ne propunem să cucerim vârful. Începem cățărarea cu entuziasm și curiozitate. Cu toate acestea, traseul propus nu se aliniază cu experiența reală. Drumul devine anevoios, ne împotmolim atunci când nu găsim indicatoarele și, de multe ori, nu putem vedea pădurea din cauza copacilor. Tocmai în aceste situații critice, teama de a nu rămâne blocați sau, dimpotrivă, provocarea de a găsi calea spre mai sus sunt cele care ne fac să mergem mai departe.

Despre ascensiuni de carieră care au fost „plătite cu alunecări” vor povesti patru antreprenori invitați la cea de a VI-a ediție a Fuckup Nights București (FUN București) care va avea loc pe 24 septembrie, începând cu ora 19.00, la Grădina Urbană. Evenimentul respectă normele de siguranță sanitară și distanțare socială necesare pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Temerarii acestei ediții sunt: Georgiana Gheorghe – Strategic Communication Consultant & Creative Dreamer @ Clatette; Sergiu Neguț – Investor, Business Consultant, Co-Founder Fintech OS; Antonio Eram – CEO & Founder NETOPIA Payments și Anca Maftei – Psihoterapeut & Founder @ Evoluez. Moderatoarea acestei ediții va fi jurnalista de radio și televiziune Iulia Nagy.

Mai multe detalii despre fiecare dintre aceștia sunt disponibile aici.

Baza muntelui pentru Georgiana Gheorghe a fost corporația, apoi a decis că „piscul” ei profesional este Clatette, un business de familie cu clătite realizate după „rețete ca la mama acasă”. La FUN București va povesti dacă a reușit să „întoarcă în aer afacerea” și să o recupereze cu succes.

Sergiu Neguț, în prezent co-fondatorul unuia dintre cele mai promițătoare startup-uri din România și de peste hotare, Fintech OS, va povesti despre digitalizarea băncilor și percepția clienților asupra acestei noi infrastructuri.

Tot o poveste de peste mări și țări are și fondatorul NETOPIA, Antonio Eram, antreprenor care își împarte timpul între meleagurile natale și Silicon Valley.

Anca Maftei ne va vorbi despre ce implică dezvoltarea unui program din zona de psihoterapie care să se auto-susțină.

„În orice etapă din viața profesională în care te-ai afla, gândește-te că, după ce ai pornit urcușul, sus te așteaptă o priveliște fantastică. Dar satisfacția reală o constituie traseul în sine, prin care, indubitabil, vei ajunge să te cunoști cu adevărat și să îți testezi limitele. Acesta este laitmotivul ediției a VI-a a Fuckup Nights București”, afirmă Diana Iosu, organizator Fuckup Nights București.

***

Despre Fuckup Nights București

Fuckup Nights București, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală, care ia amploare cu rapiditate, promovează, prin puterea exemplului vorbitorilor, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale.

Evenimentele au loc acum în 320 de orașe din 90 de țări din întreaga lume. La fiecare ediție sunt invitați vorbitori din diferite zone de interes precum business, cultură, divertisment, sport etc.

Edițiile anterioare Fuckup Nights București sunt surprinse aici: Vol I, Vol II, Vol III.

Fuckup Nights Bucharest Vol. VI va avea loc la Grădina Urbană în data de 24 septembrie, începând cu ora 19:00. Biletele la eveniment se pot achiziționa de aici.

Parteneri ai evenimentului sunt Virgin Radio, Groupama, More Networking, Complice, Fonduri Structurale, Kooperativa FruFru, IQAds, SMARK și Manager Express și Sandler Training.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe pagina dedicată acestuia: https://fuckupnights.com/bucharest/, dar și pe Facebook: https://www.facebook.com/FUNightsBucharest/

***

Despre DiFine PR

DiFine PR este o agenție de comunicare full services care combină experiența solidă a echipei, de peste 20 de ani, atât la nivel național, cât și internațional, cu satisfacția de a crea povești de succes. Pe lângă serviciile complete de PR, comunicare și consultanță în afaceri, agenția organizează, de asemenea, evenimente de tehnologie și de afaceri (ex. NASA Space Apps Challenge, TechFest), precum și conferințe, conceptul cel mai recent adăugat pe listă fiind seria de evenimente informale Fuckup Nights București. Portofoliul actual al clienților agenției include compania de consultanță în afaceri McKinsey & Company, Fondul de Investiții GapMinder VC (45M EUR), acceleratorul de startup-uri Techcelerator, InnoEnergy (motorul de inovare pentru energie durabilă în Europa, susținut de Institutul European de Inovație și Tehnologie (EIT) al Uniunii Europene) și mai multe startup-uri de tehnologie.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top