Now Reading
5 delicii care nu te vor face să regreți mai târziu alegerile făcute

5 delicii care nu te vor face să regreți mai târziu alegerile făcute

Ideea de a fi la dietă poate fi de multe ori chinuitoare. Conceptul în sine semnifică renunțarea la anumite lucruri care îți fac plăcere, iar acest lucru este tocmai rețeta eșecului pe termen lung. Astăzi vorbim despre acele gustări care îți pot satisface toate poftele și care nici nu vin la pachet cu o doză mare de regrete. Știm că ți-e teamă de exces, dar iată cum îl poți evita fără să renunți la lucrurile care îți plac la nebunie.

5 delicii care nu te vor face să regreți mai târziu alegerile făcute:

  1. Un cocktail cu număr redus de calorii

Pentru că nimeni nu poate refuza un cocktail delicios chiar și atunci când încearcă să reducă numărul de calorii consumate în fiecare zi, există o soluție excelentă. Un astfel de  cocktail cu gin se află pe primele locuri atunci când vine vorba despre numărul mic de calorii, este o opțiune perfectă pentru evenimentele speciale și are un gust imposibil de confundat.

  1. Pancakes fără regrete

Orice femeie visează să se trezească dimineața, iar din bucătărie să vină o aromă spectaculoasă de pancakes. Dar aceste clătite nu trebuie să fie neapărat o sursă de calorii nesănătoase și un motiv pentru care kilogramele în plus nu vor să dispară. Cu patru banane, două ouă, puțină esență de vanilie, nucă, scorțișoară și poate, câțiva, fulgi de ovăz, această rețetă pentru pancakes va fi un deliciu pentru două persoane și nici nu îți va strica dieta. Acum, desigur, depinde și de cantitatea mâncată. Servește-le cu iaurt grecesc gras și fructe de pădure și vor deveni pe loc desertul sau mic dejunul de weekend preferat.

  1. Un snack delicios în fiecare zi

Știm că programul încărcat poate fi principalul motiv pentru care dieta ta zilnică este dată peste cap de alegeri complet neinspirate. Grăsimile saturate și zahărul în exces ajung să reprezinte o mare parte din ceea ce ar trebui să fie o masă importantă. Pentru mesele principale ale zilei ți-am recomanda să îți faci timp dimineața și să îți pregătești o carne ușoară la grătar cu câteva legume la cuptor sau făcute la abur. Pentru gustările dintre mese, cea mai bună și sățioasă soluție o reprezintă o pungă cu mix de nuci și alune. În primul rând, alege să nu fie prăjite și, după gust, să nu conțină sare prea multă, pentru că această crește substanțial reținerea de apă în organism. Acest tip de mix este, în primul rând, sănătos, prin grăsimile bune pe care le conține, iar în al doilea rând extrem de hrănitor. Te sfătuim să nu mănânci mai mult de 50 de grame pe zi, adică aproximativ un pumn, pentru că numărul caloriilor ar putea crește și el substanțial.

  1. Sucuri perfecte pentru silueta ta

Băuturile carbogazoase din comerț conțin, în primul rând, foarte mult zahăr, iar aceste calorii reprezintă una dintre marile probleme pentru dieta ta. Te-am sfătui să înlocuiești sucurile din comerț cu fructe, dar dacă fructele nu îți plac, poți să-ți pregătești din când în când câte un smoothie. O banană, un măr, puțin lapte gras și un vârf de linguriță de scorțișoară și nu te vei mai despărți de de sucurile de fructe. Partea bună este că poți experimenta așa cum simți și cum îți place.

  1. De ce nu totul trebuie să fie light

După cum ai observat, nu toate recomandările noastre sunt light. Bananele au calorii destule, nucile și alunele la fel, iar iaurtul și laptele nu sunt degresate. În primul rând, în cazul lactatelor, cu cât acestea au mai puține grăsimi, cu atât sunt mai procesate, ceea ce înseamnă că nutrienții s-au pierdut pe drum. În cazul mixurilor de alune și nuci, tocmai acele grăsimi sunt bune pentru corpul tău, deoarece nu sunt saturate. Fructele, deși conțin zahăr sau, mai corect, fructoză, sunt o resursă uriașă de vitamine, toate extrem de importante pentru tine și corpul tău.

Câteva alegeri inspirate în bucătărie, alături de câteva ore de mișcare pe săptămână, te-ar putea ajuta să ai parte de silueta pe care ți-o dorești, să nu renunți la lucrurile care îți fac plăcere și, cel mai important lucru, să fii mai sănătoasă.

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: RossHelen

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top