Now Reading
7 lucruri pe care nu ar trebui să le faci cu verigheta pe deget

7 lucruri pe care nu ar trebui să le faci cu verigheta pe deget

Ca să-ți păstrezi verigheta ca nouă, ai trei variante: să o scoți de pe deget când desfășori anumite activități, să eviți acele activități cu totul sau pur și simplu să fii mai atentă.

Iată care sunt scenariile în care ți-ai putea pierde sau zgâria verigheta și cum poți evita acest lucru. Dacă e prea târziu, există și a patra variantă: să o înlocuiești cu o verighetă nouă.

  1. Gătitul

Am auzit cu toții povești despre inele scumpe care ajung în coșul de gunoi. Folosește mănușile de bucătărie sau păstrează verigheta într-un loc sigur, pentru câteva ore (sau cât îți ia să pregătești masa).

  1. Folosirea produselor de curățare

Produsele de curățare conțin substanțe chimice puternice, care pot deteriora aspectul inelelor, în special al celor cu diamante și pietre prețioase colorate. Protejează-ți mâinile cu ajutorul unor mănuși pentru menaj. Sau, și mai bine, renunță la bijuterii cât te ocupi de curățenie.

  1. Grădinăritul

Dacă nu porți mănuși, munca în grădină lasă urme: bătături, zgârieturi, dar te-ai putea trezi și fără verighetă.

  1. Activitățile sportive

În special dacă este vorba despre înot sau orice sport nautic – în apă, inelul poate aluneca de pe deget fără să observi. Un risc există și dacă practici gimnastica, baschetul sau tenisul. O opțiune sigură este să scoți verigheta de pe deget în timp ce faci mișcare sau să porți un inel de silicon, care nu se agață prea ușor.

  1. Folosirea uneltelor

Dacă lucrezi într-un domeniu în care ești nevoită să folosești utilaje sau diverse instrumente, este bine să îți scoți verigheta și alte inele de pe deget sau să porți bijuterii din materiale care nu conduc electricitatea.

  1.  Folosirea loțiunilor și cremelor

Cremele de mâini, de obicei grase, lasă urme pe verighetă și pot duce la deteriorarea acesteia.

  1. Somnul

Nu e o glumă: femeile își rătăcesc de multe ori verigheta în timpul somnului. A dormi cu inelul pe deget nu este o idee bună, asta pentru că se poate prinde foarte ușor  de firele de păr și pierde printre cearșafuri.

Sursa foto: Shutterstock.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top