Now Reading
Atelierul de Slăbit: o oază de îngrijire personală

Atelierul de Slăbit: o oază de îngrijire personală

Revista Psychologies
Atelierul_de_Slabit

Cu bucurie, Atelierul de Slăbit sărbătorește 7 ani de activitate prin deschiderea unui nou centru de frumusețe în inima Bucureștiului. Aflat în prestigioasa zonă Timpuri Noi, acesta reprezintă finalizarea primei etape a proiectului de dezvoltare a Centrelor AS în capitală.

Dedicat comunității și stilului de viață sănătos, Atelierul de Slăbit își respectă promisiunea de a oferi oportunități pentru o frumusețe autentică și echilibru personal. Noul centru oferă o gamă variată de tratamente pentru îngrijirea pielii și menținerea unei siluete armonioase. Aici, puteți alege dintr-o varietate de servicii pentru corp și ten, cu noutăți precum echipamentul Angel of Water pentru colonoterapie și dispozitive de tonifiere musculară, care completează tratamentele pentru îmbunătățirea aspectului pielii.

Împlinirea promisiunilor și deschiderea acestui nou spațiu reprezintă mai mult decât extinderea rețelei noastre de centre. Este o dovadă a încrederii și suportului continuu pe care le avem din partea comunității și a echipelor noastre. Suntem profund recunoscători pentru efortul comun, care a făcut posibilă această realizare remarcabilă. Mândria pe care o simțim privind evoluția Atelierului de Slăbit și transformarea promisiunilor noastre în realitate este imensă. Fiecare membru al echipei joacă un rol vital în acest succes, construind împreună un viitor mai luminos și mai sănătos pentru toți cei care se alătură comunității noastre”, a declarat Carmen Todică, antreprenoarea care a înființat Atelierul de Slăbit.

Experiența la Atelierul de Slăbit este centrată pe frumusețea autentică și oferă tratamente pentru frumusețe și sănătate în același loc. Fiecare serviciu are ca scop punerea în valoare a individualității și încurajarea autenticității. Noua locație reprezintă o oportunitate de a extinde comunitatea Atelierului de Slăbit și de a împărtăși expertiza terapeuților cu toți cei care doresc servicii premium, într-un spațiu primitor și elegant:

 atelieruldeslabit.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top