Now Reading
Campania-expozitie “Prin arta ma formez”

Campania-expozitie “Prin arta ma formez”

Revista Psychologies

Asociatia ARICA lanseaza “Prin arta ma formez”, campanie de constientizare si sensibilizare asupra importantei integrarii sociale a persoanelor cu tulburari din spectrul autist.

In cadrul campaniei, expozitia “Prin arta ma formez” are ca scop strangerea de fonduri pentru sustinerea cursurilor de art-terapie pentru copii cu diverse dizabilitati din cadrul asociatiei.

Expoziatia “Prin arta ma formez” isi propune sa atraga atentia atat asupra importantei artei in dezvoltarea si recuperarea copiilor cu nevoi speciale, cat si asupra intelegerii si acceptarii persoanelor cu diverse tulburari din partea societatii.

Lucrarile sunt realizate cu multa dragoste si rabdare de catre copii in cadrul orelor de terapie, fiecare reprezentand o integrare, o intelegere a diverselor elemente din mediul inconjurator.

In lupta cu dizabilitatea, acesti copilasi trebuie sa munceasca zilnic, ora de ora, alaturi de terapeuti, rezultatul fiind integrarea si depasirea acestor obstacole.

Expozitia se va desfasura in perioada iulie-august, in locatiile partenere: Ludic, Lente, Epic Bar si Gradina OAR.

Cumparand cu 50 lei un desen din expozitia “Prin arta ma formez” sutineti dezvoltarea acestor copii si misiunea terapeutilor Asociatiei ARICA de a-i ajuta in drumul lor spre integrare sociala.

 

Contact:

Facebook Asociatia ARICA

Site Asociatia ARICA

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top