Now Reading
Concert Shakira la Bucuresti!

Concert Shakira la Bucuresti!

Revista Psychologies

O prezenta live fascinanta si o voce incredibila reprezinta garantia celui mai incitant show al anului: pe 7 mai 2011, Shakira va concerta pentru prima data la Bucuresti, in Piata Constitutiei, in cadrul turneului „The Sun Comes Out”.

Dupa concertul sustinut in 2006 la Timisoara, in fata a peste 20.000 de spectatori, anul acesta Shakira concerteaza din nou in Romania, dar de aceasta data chiar in Bucuresti, in Piata Constitutiei, pe 7 mai.

„Shakira este unul dintre artistii pentru care am primit extrem de multe rugaminti din partea publicului pentru a organiza un nou concert in Romania. Ma bucur ca acum fanii au ocazia de a o intalni din nou, de data aceasta chiar la Bucuresti!” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Timbrul vocal inconfundabil si miscarile de dans halucinante, devenite reprezentative pentru pasionala columbiana, i-au adus Shakirei o pozitie de top atat in randul celor mai apreciate nume din industria muzicala internationala, cat si intre cele mai senzuale artiste ale ultimului deceniu.

Alaturi de 7 albume vandute in peste 60 de milioane de exemplare, palmaresul artistei include si o colectie impresionanta de premii ce reuneste nu mai putin de 142 de trofee si distinctii printre care 2 premii Grammy, 7 premii Latin Grammy, 3 premii Billboard Music, 12 distinctii primite in cadrul ceremoniilor Billboard Latin Music Awards, 6 trofee MTV si 4 World Music Awards, plus alte 260 de nominalizari la diferite categorii sau premii ale industriei muzicale internationale.

Dupa succesul rasunator al piesei „Whenever, Wherever” lansata in 2001, Shakira a stabilit record dupa record, „Underneath Your Clothes”, „Que Me Quedes Tu”, „The One”, „Las de la Intuicion”, „She Wolf”, „La Tortura” cu Alejandro Sanz sau „Beautiful Liar” alaturi de Beyonce fiind doar cateva dintre hit-urile number one ale divei latino.

Mai mult decat atat, Shakira este singurul artist care are nu mai putin de patru single-uri in clasamentul celor mai bine vandute 20 de piese ale ultimului deceniu, printre care se numara si celebra „Hips Don’t Lie”, cel mai bine vandut single al secolului XXI, piesa care a ocupat pozitia intai in topurile muzicale din 55 de tari!

Imnul Cupei Mondiale de fotbal de anul trecut, Waka Waka, a fost un alt succes fulminant al artistei, single-ul vanzandu-se in peste 2 milioane de copii in intreaga lume, devenind totodata cel mai ascultat imn din istoria acestei competitii!

Cel mai recent material discografic al Shakirei, „Sale el Sol”, lansat in octombrie 2010, a debutat direct pe prima pozitie in Billboard Top Latin Albums, si pe locul 7 in Billboard 200, unde a ramas timp de 12 saptamani consecutive, in timp ce single-ul Loca a facut inconjurul lumii, clasandu-se pe primul loc in topurile din America Latina si Europa.

Biletele vor fi puse in vanzare vineri, 25 februarie, online pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta din tara. Exista patru categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: golden vip (cu loc pe scaun) la 380 de lei, tribuna vip – 280 de lei, gazon A – 180 de lei si gazon B – 120 de lei.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top