Now Reading
Craciunul familiilor celebre in VIVA! decembrie

Craciunul familiilor celebre in VIVA! decembrie

Revista Psychologies

In noua editie a revistei VIVA! (disponibila din 4 decembrie la chioscurile de ziare din Bucuresti si din tara) Mihai si Elwira Petre ne-o prezinta in premiera pe fetita lor, Catinca, in varsta de 3 ani; Calin Goia, Irina Marinescu, Ileana Badiu, Giulia Huidu si Serban Copot ne spun ce vor sa primesca de Sarbatori, dar si ce isi doresc copiii lor de la Mos Craciun;Virgil Iantu ne povesteste despre o noua campanie in care s-a implicat si, mai mult, iti vom dezvalui toate detaliile ultimului film Hunger Games direct de la premiera lui de la Berlin – acestea sunt cateva dintre subiectele pe care le vei putea descoperi in editia de decembrie a revistei VIVA! (disponibila impreuna cu suplimentul-omagiu dedicat victimelor incendiului de la Colectiv).

 

Vedetele ne povestesc care sunt planurile lor de Sarbatori. Descoper-o in premira pe Catinca Petre, simpatica fetita a Elwirei si a lui Mihai Petre, care a implinit trei ani luna aceasta. Afla mai multe despre rolul de parinti ai celor doi dansatori, dar si despre viata lor de cuplu.

Descopera mai multe detalii despre ultimul film din seria „Hunger Games”, dar si despre protagonisti direct de la un reporter VIVA! prezent la premiera de la Berlin a lungmetrajului.

Am discutat cu cinci vedete pentru a afla care sunt dorintele lor pentru Craciun. Mai mult, am aflat de la Calin Goia, Irina Marinescu, Ileana Badiu, Giulia Huidu si Serban Copot ce scrisori au trimis copiii lor catre Mos Craciun. Nu in ultimul rand, iti povestim si cum isi petrec Sarbatorile membrii Casei Regale.

Virgil Iantu vorbeste despre cea mai noua campanie in care s-a implicat si despre problemele pe care trebuie sa le infruntam in viata.

La capitolul moda si tendinte, ti-am pregatit doua editoriale care sa te inspire in alegerea outfitului si machiajului pentru petrecerile de Sarbatori. Mai mult, am intocmit si o lista cu sugestii de cadouri pentru Craciun.

Nu rata in editia de decembrie a revistei VIVA! Povestea Harrods, magazinul-imperiu din Londra, un fel de Mecca al pasionatilor de shopping. Totodata, descopera si povestile de pe meleagurile Covasnei, reginea din Romania care detine unele dintre cele mai frumoase conace din tara.

VIVA! decembrie va fi disponibila impreuna cu suplimentul omagiu dedicat victimelor incendiului de la Colectiv incepand cu 4 decembrie la chioscurile de ziare din Bucuresti si din tara la pretul de 8,90 lei. 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top