Now Reading
Descoperă FOREO LUNA play smart, prima perie facială de curățare inteligentă din lume

Descoperă FOREO LUNA play smart, prima perie facială de curățare inteligentă din lume

FOREO LUNA play smart

Cel mai mare brand de beauty – tech din lume, FOREO, lansează un dispozitiv facial ce va schimba îngrijirea personalizată cunoscută până acum. Este momentul să vă îndrăgostiți de noul vostru beauty-coach LUNA play smart.

 

LUNA play smart este primul dispozitiv de frumusețe controlat de o aplicație mobilă, care oferă un tratament personalizat bazat pe pielea ta unică. Progresul este disponibil aici la îndemana ta. Antrenorul tău de frumusețe este un #GameChanger, deoarece este cea mai inteligență perie de curățare facială din lume.

Peria facială ultra-igienică folosește senzorii încorporați pentru o analiză rapidă și eficientă a pielii, fiind capabilă să creeze o rutină de curățare adaptată oricui îl utilizează și pentru orice tip de ten. Senzorii pot citi nivelul de hidratare, tipul de ten și vârsta biologică.

LUNA play smart este disponibil într-o gamă de 7 culori incitante: Pearl Pink, Aquamarine, Fuchsia, Midnight, Mint, Purple, and Sunflower Yellow. Îl găsiți în magazinele Douglas, DM drogerie markt și pe emag.ro la un preț de 449 lei.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top