Now Reading
DHL Carpathian Marathon, pentru al patrulea an consecutiv alături de sportivii paralimpici

DHL Carpathian Marathon, pentru al patrulea an consecutiv alături de sportivii paralimpici

DHL Carpathian Marathon, pentru al patrulea an consecutiv alături de sportivii paralimpici

Pe 16 iunie, dublăm nivelul adrenalinei și ne aliniem la start, în una dintre cele mai provocatoare experiențe de alergare montană din România, DHL Carpathian Marathon!

Și în acest an, ne bucurăm să avem alături de noi numeroși ambasadori și susținători ai evenimentului, sportivi de legendă și persoane publice, care cred în visurile sportivilor paralimpici, cauza pe care o susținem pentru al patrulea an consecutiv, și în experiența inedită oferită de o nouă locație și un nou traseu montan spectaculos.

DHL Carpathian Marathon este un eveniment dedicat tuturor iubitorilor de mișcare, atât celor experimentați, cât și alergătorilor amatori, care își doresc să aibă parte de o experiență unică, într-un cadru spectaculos, Cheile Grădiștei – Fundata (Județul Brașov).

Toți participanții vor contribui direct la cauza pe care o susținem, taxele acumulate din înscrieri fiind donate, în totalitate, Comitetului Național Paralimpic.

Înscrierile continuă pe maratondhl.ro, iar pentru copiii și tinerii sub 18 ani, înscrierea este gratuită.

Pasionații de alergare pot opta pentru una din cele 42 de categorii de concurs, la Maraton (42 km), Semimaraton (21km), Ștafetă (7km – în echipe de 3 sau 6 persoane), iar copiii cu vârste între 5 – 13 ani pot participa la Crosul Copiilor, pe un traseu care variază între 500 m și 1km, în funcție de vârstă.

Participanții sub 18 ani au mai multe opțiuni de a se înscrie în această aventură montană: proba de Semimaraton, Ștafetă sau Crosul Copiilor.

Vârsta minimă pentru înregistrarea în cursele disponibile este: 14 ani pentru Ștafetă, 16 ani pentru Semimaraton și 18 ani pentru Maraton.

Descoperă noi orizonturi. Dă valoare cursei tale!” Participă și tu!

Gabriela Szabo, Andreea Răducan, Constantina Diță, Miodrag Belodedici, nutriționistul Șerban Damian, Sonia Argint Ionescu, Eli Roman, Dragoș Bucurenci, Andrei Roșu, Marian Drăgulescu și Chef Simona Pope se numără printre susținătorii ediției 2018 DHL Carpathian Marathon, iar cu parte dintre ei ne vom întâlni la linia de start, pe 16 iunie!

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top