Now Reading
ECCO SCULPTURED 75

ECCO SCULPTURED 75

Revista Psychologies

Un toc. Mai INALT. Mai subtire. Mai elegant. Cu toate acestea, inca extrem de CONFORTABIL. Noua colectie ECCO Sculptured 75 ridica perfectiunea tocului la un nou nivel.

Combinand maiestria traditionala cu cele mai noi tehnologii, colectia ECCO Sculptured 75 este creata special pentru femeile stilate, care doresc sa se simta elegante si bine imbracate de-a lungul intregii zile, fara insa a compromite confortul din viata lor.

Indiferent de ceea ce este la orizont – o zi de lucru obisnuita, o intalnire la pranz, o cina in oras sau un weekend cu prietenele la shopping – noua colectie ECCO Sculptured 75 a fost conceputa pentru a satisface cerintele femeii moderne: ELEGANTA si CONFORT.

Inspirat din stilul de viata activ al femeilor scandinave, colectia ECCO Sculptured 75 ofera o experienta de neegalat in ceea ce priveste mersul pe jos, chiar si pe tocuri inalte. Aceste tocuri de 75 mm combina comoditatea celor mai apreciati pantofi de mers pe jos cu stilul elegant al tocurilor inalte, rezultand astfel o fuziune perfecta intre CONFORT, STIL si ELEGANTA, apreciate in egala masura de catre femeile contemporane.

Colectia ECCO Sculptured 75, disponibila deja si online pe www.ecco-shoes.ro, se incadreaza perfect in trendurile sezonului toamna iarna 2013/2014. Designul influentat de catre minimalismul scandinav are o amprenta moderna si feminina, iar detaliile confera un aspect rafinat. Noua colectie va propune atat pantofi cat si botine in culori ce reflecta accentele acestui sezon: nuante inchise, de la rosu bordeaux la verde inchis, dar si nelipsitul negru.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top