Now Reading
As vrea mai multa excitatie din partea ei

As vrea mai multa excitatie din partea ei

Sotia mea are orgasm doar prin stimularea clitorisului. In timpul actului sexual nu simte mai nimic. Practic sunt singur in timpul actului. Am incercat cam tot ce se putea. De schimbat partenerul, evident nu se pune problema. Nici chiar asa. Suntem tineri, 25 respectiv 23. Ne iubim. As vrea sa fie mai bine pentru ca pe mine ma afecteaza foarte tare. Aceasta situatie ma face sa ma simt cam badaran, adica eu simt si ea nu. Am incercat creme, picaturi, branca ursului sau asa ceva, tandrete, masaje, uleiuri, comunicam. Tot nimic. E bine totusi ca are cand ii stimulez clitorisul, dar as vrea ca sa fie mai multa euforie, sa nu fie doar un simplu act, indiferent ca e doar o partida de sex sau dragoste cu pasiune care sa se finalizeze la fel. As vrea mai multa excitatie din partea ei. Da, asta e. Excitatia. Nu se excita decat foarte greu si nu o tine mult. Suntem tineri si frumosi, deci nu se pune problema ca nu suntem atrasi unul de celalalt. Ce as putea sa fac? Ar trebui consultat un medic? Ma duc si eu, impreuna cu ea. Dar nu stiu la ce doctor si ce fel de doctor. Ar trebui facute ceva analize? Suntem din Cluj, deci daca ati putea sa ne recomandati ceva… Pe cineva… Sau eventual niste sfaturi… Multumesc mult.

Intrebare pusa de: daniel, 25

Raspunsul psihologului:

Daniel, tonul emotional al mesajului tau denota multa anxietate si… foarte multa presiune, nerabdare in a rezolva problema. Dar graba si presiunea nu fac decat sa strice treaba…

Sigur, este foarte indicat sa mergeti la un terapeut de cuplu. In prezenta unui al treilea, partenerii unui cuplu ajung sa spuna lucruri pe care nu si le-ar fi spus intr-un tªte-   – tªte.

Pe langa aceasta, recomandarea mea este sa va relaxati mai mult si sa nu vanati atat de indarjit orgasmul vaginal. Aceasta indarjire are toate sansele sa fie perceputa ca o agresiune de catre sotia ta, de unde incordare, iar incordarea scade sansele atingerii orgasmului.

De asemenea, aceasta indarjire, aceasta presiune exercitata de tine in a-i facilita orgasmul ma face sa cred ca lasi putin spatiu de initiativa sotiei. Este foarte important ca ea sa ajunga sa te doreasca. Aveti ritmuri diferite, iar pentru a intra in rezonanta este necesar a gasi un ritm comun.

Tu spui ca voi comunicati si asta e bine. Simt totusi nevoia de a reaminti ca, pentru a intelege, e nevoie sa asculti atent. Pentru a asculta atent, e nevoie de rabdare..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top