Now Reading
As divorta eu dar am 2 copii

As divorta eu dar am 2 copii

Buna. Sunt casatorita de 21 de ani. Am avut o relatie extraconjugala timp de 1 an. Sotul a aflat de aceasta relatie. Sunt in mare incurcatura. Nu-l mai pot accepta pe sotul meu care imi reproseaza permanent. Nu vrea sa divortam. Ma terorizeaza. M-am inchis in mine si nu mai pot comunica cu sotul meu pe nici un plan. Ce ar trebui sa fac? As divorta eu dar am 2 copii mari si mi-e greu sa ma despart de unul dintre ei. As dori un sfat. Simt ca-mi pierd controlul.

Intrebare pusa de: delya, 38

Raspunsul psihologului:

Sotul Dvs adopta pozitia de victima pentru a putea persevera in acuzatie. Nu vrea sa-si asume responsabilitatea pentru cele intamplate si asta este modalitatea pe care el a gasit-o pentru a face fata durerii sale.

Cert este ca sotul trebuie ajutat sa accepte situatia si puteti face asta prin confruntari treptate. Va asigur ca, cel putin la nivel inconstient, isi doreste asta. Faptul ca ati avut o legatura cu un alt barbat starneste in el sentimente de inferioritate care il macina teribil.

Este de dorit sa nu pledati “vinovata”. Asumati-va ceea ce ati facut cu onestitate. Ascultati-i reprosurile fara a pleca capul si in timp veti ajunge la momentul in care sa discutati calm si deschis despre ce s-a intamplat si despre cum a ajuns sa se intample acest lucru. Va asigur ca sotul este foarte curios sa afle aceste lucruri si in plus, sa afle ce credeti despre el ca barbat..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top