Now Reading
GLAMOUR de iunie, trendurile esențiale pentru o vară fresh

GLAMOUR de iunie, trendurile esențiale pentru o vară fresh

Întâmpină vara așa cum se cuvine cu numărul GLAMOUR de iunie, o ediție perfectă pentru a fi răsfoită la iarbă verde sau pe o plajă însorită. Sfaturi de modă și frumusețe, un interviu sincer cu una dintre cele mai apreciate fotomodele, cele mai cool festivaluri culturale ale verii, toate te așteaptă în numărul de iunie GLAMOUR, din 22 mai la chioșcurile de ziare.

 

Rosie Huntington-Whiteley, supermodelul renumit pentru frumusețe și discreție, ne povestește în numărul de iunie GLAMOUR despre relația cu propriul corp, familie și cum își găsește fericirea alături de partenerul său, Jason Statham.

Pentru numărul din iunie, am dedicat secțiunea de Glamourisme celor mai cool trenduri de vară. De la pene, espadrile și piese inspirate din folclor, la stilul care domină anul 2017, kittschul.

Da, ai citit bine, sunt la modă treningurile din velur, paietele și crocșii împodobiți cu pietre prețioase. Practic, motto-ul sezonului ne îndeamnă să provocăm regulile și să introducem un element cheie în stilul nostru: ironia.

Apoi, suntem încântate să îți prezentăm două articole cu care ne mândrim: Patricia Blaj, una dintre bloggerițele noastre favorite, pe care o mai găsești și pe www.theoutsiderz.com, vorbește într-un eseu personal despre rivalitatea dintre femei, cum ne este ea cultivată și cum ne afectează.

Al doilea este mai degrabă un dosar al frumuseții din afara tiparelor, șapte femei cum nu se poate mai diferite su răspuns provocării noastre și ne-au spus cum au căpătat încrederea că sunt frumoase.

Hot Summer! Știm toate că în zilele de vară nu ne putem lipsi sub nicio formă de costumul de baie, așa că răsfoiește secțiunea de Fashion și vei vedea că am ales special pentru tine cele mai frumoase modele disponibile în magazine – te avertizăm, îți va fi dificil să te oprești asupra unei singure opțiuni.

Vei mai descoperi că sezonul acesta poți purta costumul de baie în locul clasicului body. Trage un ochi printre cele 20 de lucruri pe care e musai să le încerci vara aceasta.

Ready, go… vacanță! La capitolul beauty te învățăm cum să îți pregătești pielea pentru zilele fierbinți de vară (și da, totul se rezumă la doar 8 pași simpli).

În plus, decodăm tainele îngrijirii părului deshidratat, despicat sau elecrizat. Iar Camelia Tugearu, Ambasador L`Oréal Professionnel și fondator Infinity Studio din Constanța, răspunde tuturor dilemelor tale legate de transformările de culoare ale părului.

Și pentru că vorbim de vară, paiete glitzy și costume de baie, pictorialul acestui număr, realizat de Silvia Cristescu, Irina Hartia și fotografiat de Oltin Dogaru, te îndeamnă să experimentezi cu cele mai strălucitoare și seducătoare ținute. Be glam!

Tot în GLAMOUR de iunie, află care sunt festivalurile culturale pe care nu ai cum să le ratezi în următoarele luni, 10 motive pentru care îți vei dori să faci un drum până în Cluj, la TIFF și un interviu inedit cu Alex Done, autorul romanului Downshifting, cu care a câștigat concursul de debut al editurii Polirom.

GLAMOUR de iunie te așteaptă la toate punctele de distribuție, începând cu 22 mai, la prețul de 13,90 lei, împreună cu un gel de duș Yves Rocher.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top