Now Reading
HaHaHa Production și Hama, parteneriatul anului!

HaHaHa Production și Hama, parteneriatul anului!

Revista Psychologies
HaHaHa-Production-și-Hama-parteneriatul-anului

smiley„Visele devin realitate doar dacă îţi dorești îndeajuns de tare, însă trebuie să și acţionezi. Timp de 2 ani, împreună cu echipele de proiect, am investit multă muncă, pasiune și mult suflet. Totul ca să îţi transformăm fiecare zi într-una mai bună!” – Smiley

Pentru prima oară în România, unul dintre cele mai mari label-uri de muzică independente, HaHaHa Production, colaborează cu Hama, unul dintre liderii europeni în business-ul cu accesorii, pentru a crea o gamă de produse în ediţie limitată și pentru a oferi oportunitatea oamenilor să se bucure de fiecare moment al zilei.

Anul 2020 a pus toţi oamenii în faţa unei provocări imense. Cu toate acestea, echipele de proiect din Romania şi Germania, au refuzat să renunţe și au arătat că pasiunea învinge mereu.

Casa de producţie a lui Smiley împreună cu Hama România, au lansat o gamă de produse în ediţie limitată. Cu design unic, 100% românesc și proces tehnologic german, produsele își fac locul printre giganţii industriei și transmit emoția tuturor implicați în proiect.

Boxele portabile, rucsacul, powerpack-ul și căștile în ediţie limitată sunt pregătite să transforme zilele mai puţin plăcute în zile frumoase, iar pe cele frumoase în zile extraordinare.

Echipa de design și-a folosit instrumentele creative și a dat viaţă la 3 variante de design unice. Acestea au fost gândite încât să se potrivească cu lifestyle-ul fiecărui om – VIBE. FEEL. LIVE.

vibe

VIBE este pentru cei care sunt gata să își creeze cele mai cool amintiri.

feel

FEEL este pentru cei care trăiesc toate sentimentele la maximum și se simt liberi.

live

LIVE este pentru cei care lasă totul deoparte și se bucură de moment. #PlayMore

Căștile cu ANC (Active Noise Cancelling) fac pereche cu powerpack-ul ultra compact de 10 000 mAh, pentru ca toate momentele să fie pline cu muzică. Boxa cu Bluetooth 5.0 sau cea cu feţe interschimbabile sunt gata să dea start-ul celor mai cool petreceri. Puteți lua peste tot cu voi toate aceste produse, datorită rucsacului impermeabil cu spații generoase de depozitare și port USB pentru încărcare.

Poţi achiziţiona produsele atât online, pe site-ul www.hamaxhahahaproduction.ro, cât și offline, din reţelele magazinelor partenere.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top