Now Reading
HAPPY baby DAY: distractie si informatie

HAPPY baby DAY: distractie si informatie

Revista Psychologies


Intre orele 11 si 13, copiii au avut acces gratuit la Gymboland, in timp ce adultii au vorbit de la parinte la parinte cu psihologul Cristiana Haica.

Discutia despre „Marile griji ale copilului mic” a continuat cu o sesiune de intrebari si raspunsuri „in direct” pe teme legate de comportamentul si dezvoltarea copiilor.

Am aflat cu totii rezolvari la probleme cu care ne confruntam ca parinti. Andreea Mihaela Stan, creatoarea conceptului Zana Norilor, ne-a invatat cum sa ne ajutam copii sa-si identifice si sa-si exprime emotiile in joaca, prin intermediul cartii, al cartilor de joc si al agendei Zana Norilor.

La HAPPY baby DAY, cei mici au mai participat la o mini-sedinta foto pentru o coperta personalizata, parintii au primit o saptamana de acces gratuit la centrul Pure Fitness, cadouri si cupoane de reduceri oferite special pentru acea zi de catre magazinele partenere din AFI Palace Cotroceni Mega Fun.

Echipa baby multumeste tuturor participantilor si partenerilor la eveniment si va invita sa petrecem o HAPPY baby DAY in fiecare luna, in prima zi de miercuri a lunii.

Ne vedem din nou pe 6 octombrie!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top