Now Reading
In luna cadourilor femeile au ”super reduceri” la vacante prin besttourism.ro

In luna cadourilor femeile au ”super reduceri” la vacante prin besttourism.ro

Revista Psychologies

Doamnele si domnisoarele sunt si in acest an avantajate in luna martie, pentru ca petrec un sejur la un hotel de 5* all inclusive in Turcia, fara sa mai plateasca taxele de aeroport. Oferta apartine Hypermarketului de Calatorii Besttourism.ro care a scos pe piata cele mai bune produse turistice, apartinand atat turoperatorilor romani, cat si straini.

Reprezentantele sexului frumos care achizitioneaza din timp un pachet early booking in statiunile din Antalya, au pe langa clasicele reduceri de pana la 30% si o surpriza de nerefuzat: taxele de aeroport zero.

Promotia Hypermarketului de Calatorii face parte dintr-o strategie de marketing menita sa ofere turistilor cele mai bune preturi si oferte speciale la o gama variata de servicii turistice.

Astfel ca pentru un sejur cu avionul in Antalya incluzand 7 nopti de cazare, la un hotel de 5*, cu ultra all inclusive  preturile incep de la 364  euro de persoana. Detalii  pe besttourism.ro sau la telefonul 0312263325.

 

Mai multe informatii despre ofertele si surprizele pregatite de Hypermarketul de Calatorii Besttourism.ro ne ofera consultantul in turism Ciprian Enea.

 

Cum pot beneficia turistii de cele mai bune oferte de vacanta?

Ciprian Enea: Echipa noastra selecteaza permanent cele mai interesante oferte ale momentului si ofera fiecarui client servicii turistice optimizate in functie de perioada, preferinte, buget.

In sprijinul acestui demers s-a potrivit de minune ajutorul primit din partea Uniunii Europene, care ne-a facilitat implementarea unui proiect european, cu finantare nerambursabila, acordat prin Regio-Programul Operational Regional 2007 – 2013, axa prioritara 4 “Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”.

Proiectul are ca scop dezvoltarea pe segmentul on-line a Hypermarketului de Calatorii Besttourism.ro

 

Care este scopul acestui proiect?

Ciprian Enea: Ne-am propus sa imbunatatim platforma www.besttourism.ro, un loc in care  turistii beneficiaza de o gama larga de informatii, pe care le pot lua din articolele, comentariile, blogurile si impresiile de calatorie postate pe noul portal.

Site-ului nostru vine in sprijinul turistilor cu o gama variata de informatii de calatorie avizate, oferite in timp real de catre consultantii, redactorii, bloggerii sau turistii care posteaza impresii pe Besttourism.ro.

Turistii au astfel pe o singura platforma toate informatiile legate de sejururi, bilete de avion, cazari, croaziere, chartere, circuite, rent-a-car, asigurari medicale etc.

 

Care este valoarea investitiei?

Ciprian Enea: 250.000 de euro, din care aproximativ 75% reprezinta finantare nerambursabila din partea Uniunii Europene.

Datorita acestei finantari, dezvoltam cel putin sase noi locuri de munca, noii nostri colegi completand astfel actuala echipa de agenti de vanzari, editori si programatori de la besttourism.ro.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top