Now Reading
Oriflame iti propune sa te inscrii intr-o competitie… cu suflet!

Oriflame iti propune sa te inscrii intr-o competitie… cu suflet!

Revista Psychologies

Iubirea dintre mama si fiica … cea mai pura si poate cea mai complexa, o legatura incarcata de emotie, o poveste unica, necitita vreodata. Prin campania ”Mama si fiica – o legatura unica”, Oriflame incurajeaza mamele si fiicele sa impartaseasca, in imagini si cuvinte, povestea unei astfel de legaturi.

Experienta primei editii a campaniei ”Mama si fiica – o legatura unica”, desfasurata in 2014, vine sa confirme faptul ca fiecare poveste are caracterul ei unic si declanseaza emotii puternice.

Peste 600 de cupluri mama-fiica au dorit sa impartaseasca din frumusetea acestei legaturi pentru care cuvintele par a nu fi niciodata de ajuns.

Anul acesta Oriflame lanseaza din nou, tuturor mamelor si fiicelor, provocarea de a se inscrie in aceasta competitie de suflet.

Imagine a campaniei din 2015 sunt Adela Popescu, alaturi de mama ei, Doina Popescu. In cateva cuvinte, Adela a surprins puterea si frumusetea legaturii pe care o are cu mama ei:

”Tot ce sunt sau sper sa devin ii datorez mamei mele. Prietena mea cea mai buna. Confidenta dreapta a tot ce am de spus. Inima ei este singurul loc in care ma pot refugia cu adevarat”. 

Oriflame, alaturi de Adela Popescu si mama ei, invita toate mamele sau fiicele sa scrie propria poveste a acestei legaturi unice, care transmite emotie si creste in fiecare zi. Toate povestile vor fi gazduite pe site-ul www.olegaturaunica.ro.

Cele mai inspirate 10 povesti vor ajunge in finala. Fiecare dintre protagonistele celor 10 povesti selectate se va bucura de o sesiune foto si un editorial inedit, prezentate in revista Avantaje.

Povestea castigatoare va fi premiata cu un city-break in Stockholm, orasul de origine Oriflame, plus o suma de bani pentru shopping. Mai mult, castigatoarele marelui premiu vor beneficia de o aparitie pe coperta revistei Avantaje, dar si de un articol dedicat exclusiv lor.

 

Perioada de inscriere a povestilor pe www.olegaturaunica.ro: 23 februarie – 30 martie 2015

Perioada de votare: 31 martie – 7 aprilie

Detalii despre campania ”Mama si fiica – o legatura unica” pe www.oriflame.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top