Now Reading
JOY te invita la shopping online

JOY te invita la shopping online

Revista Psychologies

Din lipsa de timp sau pentru simplul fapt ca este mult mai confortabil sa vizitezi un magazin pe internet, din ce in ce mai multi oameni devin adeptii shoppingului online.

Avantajele cumparaturilor de pe internet sunt multe – timp economisit, preturi mai mici (pentru ca in unele cazuri cheltuielile cu chiria spatiului fizic dispar), varietatea produselor (unele magazine au chiar sectiuni dedicate clientilor online, cu produse care nu se gasesc in shopurile fizice), si, de ce nu, politica de returnare. Mai exact, daca un produs nu corespunde cerintelor tale, il poti returna fara nicio problema sau fara niciun cost aditional.

Mai mult decat atat, datorita avalansei de comenzi online din ultimii ani, magazinele de pe internet s-au adaptat noilor obiceiuri de consum si au venit in intampinarea clientilor cu tot felul de aplicatii interactive, prin care experienta shoppingului devine mult mai simpla si mai placuta.

De exemplu, in unele magazine online de haine, poti acum vizualiza cum ar arata o bluza sau o rochie pe silueta ta, pentru ca aplicatiile dispun de manechine virtuale, cu siluete diferite.

Toate aceste motive ar trebui sa te convinga sa incerci cel putin o data experienta shoppingului online, daca nu ai facut-o deja.

Iar daca ai nevoie de un motiv in plus, ti-l oferim noi… In premiera pe piata revistelor din Romania, editia de septembrie a revistei JOY iti aduce reduceri de pana la 35 la suta, in mai multe magazine online.

Tot ce trebuie sa faci e sa cumperi JOY septembrie, pentru a beneficia de codurile corespunzatoare magazinelor partenere, si sa te bucuri apoi de experienta shoppingului online, la preturi speciale, chiar din confortul casei tale.

Magazinele partenere sunt: mineralium.ro, e.l.f. (www.eyeslipsface.com.ro), shop.unica.ro by FashionUp!, ligo.ro, yokko.ro, carturesti.ro, miobio.ro, elemental.eu si sportpartner.ro

EnJOY online shopping!

 

Campania se desfasoara in perioada 6 – 15 septembrie 2013.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top