Now Reading
Kraft Foods lanseaza campania: ”Pentru ca daruiesti, primesti”

Kraft Foods lanseaza campania: ”Pentru ca daruiesti, primesti”

Revista Psychologies

Pachetul promotional contine pe langa ciocolata Milka si cafeaua Jacobs in diferite variante, si un accesoriu chic – o brosa, o esarfa sau o sacosa de cumparaturi, in culorile primaverii: mov si verde.

Mecanismul promotional nu este unul clasic, ci are si o componenta inedita menita sa ofere o rasplata in plus consumatorilor fideli. Acestia pot participa la promotie usor si intr-un mod distractiv, intrand in comunitatea Milka & Jacobs, a celor ce daruiesc si primesc si sunt rasplatiti pentru asta.

Astfel, pe langa cadourile garantate din pachetele promotionale, consumatorii care vor purta accesoriile vor avea sansa de a fi premiati atunci cand se vor intalni cu echipele de promoteri Milka si Jacobs.

Caravana Milka-Jacobs va calatori prin 30 de orase din Romania, in intervalul 15 martie – 30 mai, si va premia toti consumatorii ce poarta accesoriile campaniei.

Daca un consumator poarta mai multe accesorii, el va castiga mai multe premii. Valoarea totala a premiilor oferite este de minim 500.000 RON. Vor exista premii mari – 10 vouchere de shopping x 10.000 RON, premii mijlocii – 200 vouchere shopping x 1000 RON, precum si produse Milka si Jacobs – 100.000 tablete de ciocolata Milka, respectiv 100.000 pachete de cafea Jacobs.

De asemenea, va exista un site dedicat www.daruiestiprimesti.ro, si un concurs desfasurat pe Facebook, in perioada 1 – 22 aprilie. Pentru a participa, consumatorii vor incarca in aplicatia special creata pentru acest concurs, pe pagina de Facebook „Milka si Jacobs – Daruiesti, Primesti” imagini in care poarta accesoriile cadou. Cele mai votate poze vor castiga premii atractive la finalul concursului.

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top