Now Reading
Lansare unei carti mult asteptate: ”Suma zilelor’ de Isabel Allende

Lansare unei carti mult asteptate: ”Suma zilelor’ de Isabel Allende

Revista Psychologies

Editura Humanitas Fiction va invita miercuri, 2 martie, ora 18.00, la boutique-ul si salonul de ceai Bernschutz&Co (str. General Eremia Grigorescu, nr. 5, in apropiere de Gradina Icoanei) la lansarea volumului „Suma zilelor“ de Isabel Allende.

Lansare, Editura Humanitas Fiction, Suma zilelor, Isabel Allende

Vor vorbi: Marina Constantinescu, Mihaela Spineanu-Frank, Elisabeta Lasconi, Cornelia Radulescu si Denisa Comanescu.

Lectura: Dana Dogaru.

Invitat special: Maxim Belciug.

Mult asteptata continuare a volumului Paula

In Suma zilelor, Isabel Allende-scriitoarea paraseste teritoriul fictiunii, pentru a depana un nou capitol al tulburatoarei sale istorii personale. Isabel Allende-mama rememoreaza, pentru fiica ei, Paula, careia nu a incetat sa ii vorbeasca in clipele de ragaz, cei treisprezece ani scursi de la despartirea lor.

California, locul unde scriitoarea crezuse ca si-a gasit echilibrul, dar unde asistase neputincioasa la agonia Paulei, diagnosticata cu porfirie, devine scena dificilului proces de reacomodare cu firescul. Inconjurata de acum de copii si nepoti, de prieteni dragi si mereu alaturi de sotul ei, Isabel Allende recompune imaginea unei familii deloc perfecte, dar cu at¢t mai umane, si a unei iubiri care a trecut prin nenumarate incercari, fara ca tragediile sa-i stinga flacara.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top