Now Reading
Linéance Amincissant Cell’Coach – Gel cu efect anti-celulita si anti-recidiva

Linéance Amincissant Cell’Coach – Gel cu efect anti-celulita si anti-recidiva

Revista Psychologies

Linéance Amincissant Cell’Coach - Gel cu efect anti-celulita si anti-recidivaPe durata iernii, corpul nostru acumuleaza rezerve de energie care formeaza “rotunjimile” de care ne temem atat de mult. Organismul nostru e programat sa le reajusteze in mod natural, insa stilul de viata modern si sedentar face ca aceste rezerve sa se transforme in celulita vizibila si greu de eliminat.

Formula pe baza de cafeina cu un efect recunoscut de subtiere este imbogatita cu glaucina, un ingredient de inalta tehnologie cu efect anti-recidiva, care actioneaza asupra cauzelor dezvoltarii celulitei. Astfel, gelul Linéance Cell’Coach stopeaza acumularea grasimilor si totodata stopeaza productia celulelor de stocare, ceea ce reduce reinstalarea rotunjimilor.

Extractul de grapefruit au un efect tonifiant, in timp ce extractul de portocala hidrateaza pielea, conferind gelului o textura proaspata si non-grasa, care lasa pielea neteda si catifelata.

Aplicat de 2 ori pe zi timp de 14 zile, gelul are rezultate vizibile de reducere a taliei si coapselor, de fermitate asupra pielii si netezire a aspectului de “coaja de portocala”.

Iar acum din luna februarie pentru fiecare Linéance Amincissant Cell’Coach cumparat, primiti un Gel exfoliant pentru corp cadou (oferta disponibila pana la epuizarea stocului). Cautati oferta speciala de la Linéance in farmaciile Help Net!
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top