Now Reading
Luna tatilor de fete in VIVA! octombrie

Luna tatilor de fete in VIVA! octombrie

Revista Psychologies

Pavel Bartos alaturi de familia sa si un dosar in care vei descoperi cei mai populari tati de fete din Romania si de la Hollywood; Andi Vasluianu intr-un pictorial special alaturi de fiica si sotia sa; Taylor Swift si felul in care a reusit sa o detroneze pe Kim Kardashian in topul celor mai urmarite vedete pe Instagram; regina Elisabeta a II-a, suveranul cu cea mai lunga domnie din Marea Britanie, si fabulosul ei destin – iata cateva dintre subiectele pe care le poti descoperi in editia de octombrie a revistei VIVA!, dispobibila din 1 octombrie la chioscurile de ziare din Bucuresti si din tara.

 

Tatii de fete sunt in prim-plan in edita de octombrie. Pavel Bartos este protagonistul unui shooting special alaturi sotia sa, Anca, si de cele trei fiice ale lor: Eva, Rita si Sofia. Actorul ne dezvaluie cum reuseste sa isi imparta timpul intre familie si cariera, dar si despre modul in care intelege sa-si protejeze copiii.

Descopera-l pe Andi Vasluianu intr-un pictorial exclusiv alaturi de sotia lui, Laura, si de fiica lor, Maia. Din VIVA! octombrie nu lipsesc nici alti tati de fete, la fel de de cool, precum Razvan Fodor, Horia Brenciu, Virgil Iantu sau Barack Obama. Mai mult, iti dezvaluim si latura excentrica a celebrului presedinte american, intr-un articol despre cele mai inedite pasiuni ale sale.

De asemenea, vei afla tot ce nu stiai despre regina Elisabeta a II-a, monarhul care a intrat in istorie pentru cea mai lunga domnie din Marea Britanie. In plus, VIVA! a alcatuit un top al celor mai bine imbracate reprezentante ale monarhiilor lumii.

In ceea ce priveste tendintele toamna-iarna, accepta provocarea de a purta piese indraznete, cu accente metalice si stalucitoare. Iar in sectiunea de Beauty vei descoperi un pictorial spectaculos, in care Anca Serea iti propune cinci look-uri speciale pentru acest sezon.

Citeste in VIVA! octombrie tot ce nu stiai despre unul dintre cele mai noi cupluri de la Hollywood – Irina Shaik & Bradley Cooper, dar si despre cum a reusit Taylor Swift sa o detroneze pe Kim Kardashian in topul celor mai populare vedete pe Instagram.

Totodata, VIVA! iti spune povestea celui mai fericit loc din lume, Disneyland Park, atractia in care vedetele vin pentru a-si aminti de copilarie. Iar, daca esti un pasionat al vinului, ti-am pregatit o calatorie catre unele dintre cele mai faimoase podgorii din Europa.
VIVA! de octombrie va fi din 1 octombrie la chioscurile de ziare din Bucuresti si din tara la pretul de 8,90 lei. 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top