Now Reading
Mos Craciun se lasa inchiriat!

Mos Craciun se lasa inchiriat!

Revista Psychologies

Mos Craciun si Crucea Rosie Romania

Crucea Rosie Romana – Filiala Sector 4 a facut o intelegere cu Mos Craciun, iar cei care doresc ca Mosul sa stea mai mult la petrecerea pentru Craciun, il pot chema contra cost. Ajutoarele lui Mos Craciun sunt insasi voluntarii Crucii Rosii, care in perioada 6 – 24 decembrie 2008 il ajuta pe Mosul sa ajunga la copii prin Serviciul de Mos Craciun destinat familiilor, gradinitelor, scolilor si firmelor din Bucuresti.

Mos Craciun nu va veni singur. Insotit de doua Craciunite, voluntare ale Crucii Rosii, vor asigura animatia si buna dispozitie in cadrul petrecerilor organizate cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Tarifele pentru inchirierea Mosului sunt:
– pentru familii – 150 lei
– pentru gradinite / scoli – 250 lei
– pentru firme – 400 lei

Programarile pot fi facute la numarul de telefon 0752.442.893 sau la adresa de e-mail: [email protected]

”Fondurile stranse din derularea acestui proiect vor fi folosite in anul 2009, pentru organizarea unor activitati sociale de intrajutorare a copiilor proveniti din familiile defavorizate din sectorul 4” a declarat Venera Vasiliu – Director Filiala Sector 4 Bucuresti a Crucii Rosii Romane.

Fondata la 4 iulie 1876, Crucea Rosie Romana este membra a Miscarii Internationale de Cruce Rosie, fiind condusa in activitatea sa umanitara de Principiile Fundamentale ale Miscarii: Umanitate, ImparTialitate, Neutralitate, Independenta, Voluntariat, Unitate, Universalitate.

Acordarea primului ajutor, sprijinirea celor mai vulnerabile persoane, interventia la dezastre, educatia pentru sanatate, difuzarea valorilor umanitare sunt si astazi, la implinirea a 133 de ani de activitate umanitara, principalele domenii de activitate ale Crucii Rosii Romane.

Persoana de contact:
Iulian – Andrei Bobirnea
Lider tineret
Tel. 0745.383.188
[email protected]
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top