Now Reading
Noul bitcoin se numește ethereum. Iată ce trebuie să știi despre el

Noul bitcoin se numește ethereum. Iată ce trebuie să știi despre el

Ce sunt criptomonedele și de ce au devenit atât de faimoase? În anii ’90 s-a încercat introducerea criptomonedelor prin sisteme precum Flooz, Beenz și DigiCash, însă securitatea acestora era extrem de scăzută și deveneau astfel foarte des predispuse la fraudă.

Aproximativ douăzeci de ani mai târziu, în anul 2009, un programator anonim ce folosea nickname-ul Satoshi Nakamoto a creat criptomoneda numită Bitcoin.

Aceasta a devenit extrem de faimoasă și în anii următori au început să apară o mulțime de alte criptomonede.

Criptomonedele folosesc tehnologia blockchain, o tehnologie descentralizată, ce permite tranzacționarea banilor din și în orice punct al lumii în timp real.

Ce poți face cu ajutorul criptomonedelor?  Poți cumpăra bunuri precum mașini, bilete de avion și multe altele.

Poți investi în aceste criptomonede, ridicându-ți profitul extrem de rapid. Printre noile criptomonede, Etherum este cea care, imediat după Bitcoin, reprezintă o investiție sigură.

De fapt, valoarea aceasteia a crescut atât de mult în ultima perioadă, încât se preconizează ca Etherum este noul Bitcoin.

Etherum este o criptomonedă virtuală ce a fost creată de Vitalik Buterin, considerat de mulți un geniu al zilelor noastre.

Prin urmare, dacă Etherum este atât de important, ce trebuie să știm despre el? Bitcoin News îți explică cum poți să investești în Etherum în câțiva pași simpli și rapizi.

Din România poți cumpăra ETH (Etherum) direct în valută (euro, dolar, liră etc) direct prin transfer bancar, paypal, poți chiar transforma o altă criptomonedă, cum este Bitcoin, în ETH folosind un site specializat.

Etherum este pe cale să devină noul Bitcoin în primul rând datorită faptului că viteza de transfer este mult mai mare, folosind un blockchain mai versatil.

Pentru a cumpăra criptomonede ETH, trebuie să alegi un site specializat, sigur, care oferă transparență completă și o modalitate de plată ce ți se potrivește.

Platformele recomandate pentru a achiziționa ethereum din România le poți găsi prin intermediul bitcoinnews.ro. Acolo vei afla și detalii utile despre fiecare site, ce ofertă are și fiecare pas ce trebuie să îl parcurgi atunci când vrei să intri în posesia monedei digitale ethereum.

Dacă deja ai cumpărat criptomonede Etherum, va trebui să le păstrezi într-un „portofel” digital.

Acestea se aseamănă cu portofelele pentru Bitcoin, iar opțiunile cele mai bune sunt MyEtherWallet și Blockchain.info. Aceste portofele digitale îți oferă siguranța maximă, în așa fel încât să folosești criptomonele după bunul plac.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top