Now Reading
Noutati cosmetice in august 2009

Noutati cosmetice in august 2009

Revista Psychologies
Gel anticelulitic BIO Krauter

Gel anticelulitic cu plante BIO Krauter

Te inhiba kilogramele in plus? Da-le la o parte in mod sanatos, BIO!
Gelul anticelulitic cu efect termic actioneaza local, incalzind tesuturile, stimuland micro-circulatia si intarirea musculaturii.
Beneficiile produsului: Ajuta la reducerea excesului de apa, permitand astfel eliminarea toxinelor si reducerea vizibila a grasimii acumulate sub piele.
Recomandari: Este recomandat pentru utilizare zilnica, pentru orice tip de piele.

Pret: 39.98 lei

Aqua bio

Create pentru a combate primele semne ale imbatranirii

Crema de zi BIO PHYTO Aqua Bio

Crema de zi BIO PHYTO Aqua Bio
Beneficii principale: Crema de zi BIO PHYTO Aqua Bio rasfata pielea, ingrijind-o delicat, cu delicatete de matase si cu un parfum inspirator.
Recomandari: Formula cu rodii, guava, mir indian, proteine de hibiscus si o inovatie anti-imbatranire formata din bioflavonoide hraneste si confera fermitate pielii si furnizeaza protectie naturala impotriva radicalilor liberi. Recomandat femeilor cu varsta de peste 30 de ani.

Pret: 129,99 lei

Crema de noapte BIO PHYTO Aqua Bio
Crema de noapte BIO PHYTO Aqua Bio
Beneficii principale: Energie de frumusete pura, a carui efect concentrat se dezvolta pe timpul noptii. Ingrijire regeneratoare, hidratanta, intensiva.
Recomandari: Formula din plante de rodii, guava, mir indian, proteine de hibiscus si o inovatie anti-imbatranire formata din bioflavonoide sustine in mod optim regenerarea naturala a pielii. Recomandat femeilor cu varsta de peste 30 de ani.

Pret: 149,99 lei

Ciorapi anticelulita BIO STYLE
Ciorapi anticelulita BIO STYLE
Microcapsulele pe baza de substante vegetale active (alge, lecitina, cafeina, ruscus aculeatus, centella asiatica, hedera helix, chondrus crispus) vor reduce grasimile, volumul si celulita de pe burta, fese si picioare.

Ciorapi pentru imbunatatirea circulatiei BIO STYLE
Unicitatea este data de combinatia intre compresia gradata si tratamentul cu microcapsule active ce contin substante vegetale: aloe, gingko biloba, ginseng, centella asiatica si ceai verde.

Ciorapi pentru picioare usoare BIO STYLE
Algele marine inserate in tesatura ii confera ciorapului efectul tonifiant, regenerant si antistres, favorizand drenajul limfatic si contribuind la diminuarea retentiei hidrice.

Pret: 39.99 lei

Gel de dus BIO- Tropic Logona
Gel de dus BIO- Tropic Logona

Bogat in extracte de ananas si papaya si lapte hranitor de cocos, transforma o baie de rutina intr-o experienta extraordinara.

Volum: 200 ml
Pret: 29,99 lei

 

Pages: 1 2 3
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top