Now Reading
Noutati in sanatate – noiembrie 2009

Noutati in sanatate – noiembrie 2009

Revista Psychologies
OMEGA 3 Pentru nivelul crescut al colesterolului

Atunci cand stresul, lipsa de miscare sau alimentatia nesanatoasa incarca inima, organismul nostru are nevoie de un sprijin suplimentar. Acizii grasi OMEGA-3 au multiple efecte pozitive asupra ritmului cardiac si circulatiei sangvine, dezvoltarea functiei cerebrale si a acuitatii vizuale, scaderea trigliceridelor serice, scaderea colesterolului total, scaderea LDL colesterolului.

Biotics OzoneBIOTICS
Natural pentru refacerea f lorei intestinale

Pentru imbunatatirea imunitatii generale a organismului, incearca Biotics, disponibil atat sub forma de capsule pentru adulti – Biotics Ozone, cat si sub forma de plicuri cu pulbere pentru bebelusi si copii – Biotics Baby. Datorita continutului de microorganisme, ajuta la cresterea imunitatii si prevenirea imbolnavirilor infectioase de sezon.

Gelul dezinfectant pentru maini ProtexGELUL DEZINFECTANT PENTRU MAINI PROTEX
Ideal atunci cand nu te poti spala pe maini cu apa si sapun!

Colgate-Palmolive lanseaza un nou produs: gelul dezinfectant pentru maini Protex, care actioneaza instant, fara apa. Acum ai parte de protectie eficienta impotriva bacteriilor oriunde te-ai afla, chiar si in momentele cand nu ai la indemana apa si sapunul!

Gelul dezinfectant pentru maini Protex elimina 99,9% din bacterii si mentine pielea curata si hidratata. In plus, gelul dezinfectant Protex nu este lipicios, se usuca foarte repede si este perfect pentru utilizare in orice moment.

De asemenea, are un parfum proaspat, care se pastreaza, oferindu-ti o senzatie placuta si racoroasa, mult timp dupa utilizare.

Pure DA, OMEGA-3
Pure DHA
Pentru copii cu dificultati

DHA este un acid gras esential pentru dezvoltarea si functionarea normala a creierului fatului, copilului mic si pe durata intregii vieti. DHA este o componenta esentiala a fosfolipidelor membranei celulare umane. In primul an de viata creierul isi tripleaza dimensiunea. DHA (acid docosahexaenoic) este unul dintre cei doi principali acizi grasi esentiali din uleiul de peste, cunoscuti ca acizi grasi polinesaturati omega 3.

Concentratia cea mai mare de acizi grasi se gaseste in fosfolipidele membranei celulei retiniene (50-60%), nervoase si a mielinei (invelisului fibrelor nervoase).

Creierul este compus in procent de 60% din grasimi, 30% din acestea fiind DHA.

  • Dezvolta inteligenta copiilor, imbunatateste performantele cognitive, de concentrare si de memorie.
  • Reduce manifestarile in autism, deficit de atentie si hiperactivitate, schizofrenie, diskinezie tardiva, depresie, epilepsie, migrene, instabilitate emotionala, sindrom Down, fenilketonurie (afectiune ereditara in care aminoacidul fenilalanina nu poate fi metabolizat cauzand retardare mentala), dislexie (dificultate in recunoasterea si intelegerea limbajului scris), discalculie (dificultate la socotit), dispraxie (dificultate de coordonare) si in dislalie (tulburare de vorbire provocata de retard intelectual), reduce impulsivitatea.
  • Imbunatateste somnul, vederea si auzul.

90 capsule
Pret recomandat: 72 lei

 

Pages: 1 2
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top