Now Reading
Nutriție inteligentă pentru o viață armonioasă

Nutriție inteligentă pentru o viață armonioasă

Revista Psychologies
nutriție-inteligentă-pentru-o-viață-armonioasă

O nutriție inteligentă și sportul practicat consecvent ani de zile pot fi combinația câștigătoare pentru prevenirea multor boli, prelungirea duratei și calității vieții și reprezintă soluția ideală pentru a ne menține tineri și frumoși pentru o perioada lungă de timp.

După ce depășim 35 sau 40 de primăveri, natura pare să ne facă să simțim din plin fiecare trecere de an. Prima măsură pe care trebuie să o iei este să îți adaptezi alimentația. O minte sănătoasă într-un corp sănătos reprezintă condiția obligatorie pentru o viață armonioasă.

Sănătatea minții și a trupului sunt susținute printr-un stil de viață sănătos, cu o alimentație echilibrată, activitate fizică, timp liber petrecut în natură și cu familia, citit, plimbat, toate astea menite să contrabalanseze ritmul nebun și viață stresantă în care ne regăsim cu toții în ultima vreme.

Uleiul de măsline este foarte popular în rândul celor care vor să mănânce sănătos. Uleiul de măsline conține 3 antioxidanți de preț: vitamina E, polifenoli și fitosteroli. Antioxidanții au efecte benefice atât în organism, dacă sunt consumați, cât și pentru piele, dacă sunt aplicați la nivelul acesteia. Peste 24% din conținutul acestui ulei este alcătuit din grăsimi săturate, acizi grași Omega-3 și acizi grași Omega-6. 75% din compoziția uleiului de măsline este alcătuită din grăsimi mononesaturate, care sunt extrem de sănătoase.

Monini Classico este uleiul de măsline extra ­virgin renumit pentru aroma sa con­secventă.

Parfum: fructat, ierburi

Aromă: uşor migdalat, gust uşor amar şi picant

Densitate: vâscozitate medie

Culoare: verde cu nuanţe de galben-auriu

Aciditate: 0,4% jumătate din limita legală maximă admisă la uleiul de măsline extravirgin (0,8%)

Este recomandat pentru o mare varietate de utilizări în care într-adevăr completează orice fel de mâncare. Este indicat pentru toate utilizările în bucătărie : sosuri, fripturi, garnituri.

Monini – O alegere savuroasă și sănătoasă!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top