Now Reading
(P) Ce spun husa și telefonul din dotare despre personalitatea ta

(P) Ce spun husa și telefonul din dotare despre personalitatea ta

Ne dorim sau nu, cei din jur descoperă, dacă sunt atenți, lucruri interesante despre personalitatea unora. Prin simpla privire la ce poartă și la cum poartă un obiect sau prin atenta analiză față de accesoriile pe care le etalează se pot deduce atât de multe lucruri, pe care de altfel poate că persoana în cauză nu le-ar mărturisi despre sine cu sinceritate.

Deși se spune despre accesorii că sunt o completare a ținutelor, în unele cazuri reperele sunt altele, gândite în profunzime și se referă la ceea ce se exprimă, ce mesaj se transmite indirect. Poate că prea puțini s-au gândit până acum la faptul că o husa iPhone 8 sau pentru orice tip de telefon de generație modernă poate exprima excentricitatea sau stilul reprezentativ al posesorului.

Se pare că printr-o subtilitate ce ține de alegerea unui tip de husă se exprimă o personalitate iesită din tiparele convenționale – pentru cei care își schimbă husele destul de des, din motive estetice. Aceste persoane sunt clar dornice să iasă în evidență, să își mențină un interes activ față de tot ce este nou, pentru a sublinia originalitatea stilului.

Pentru cel care optează pentru o husă simplă, monocromatică, se deduce că este o persoană pragmatică, mai degrabă practică, ce nu dorește să se exprime prin accesorii sau nu neapărat astfel.

Cromatica huselor

Punem accent pe aceste accesorii întrucât sunt primul impact vizual – tendința este aceea de a etala telefonul fiind ținut în mână. Când acesta este protejat de o husă, este logic că accesoriul în sine este element încărcat de simbolistică vis a vis de personalitatea posesorului.

Se consideră că cei care activează în domenii de business și adoptă stilul office ar trebui să opteze pentru o husă simplă, dar elegantă. Astfel de opțiuni sunt puse la dispoziție de magazinele de specialitate precum www.stifler.ro. Acestea vor transmite seriozitate și punctualitate, față de variantele viu colorate care denotă că posesorul este o persoană veselă și sociabilă, deschisă la noi idei.

Iată și o listă a culorilor clasice, dintre cele mai populare, chiar și când vine vorba de husele de telefoane sau de dispozitivele în sine, precum și corelația cu testul personalității:

Negrul – este un simbol al puterii, disciplinei și al controlului.

Albul – această non culoare este asociată cu persoanele sofisticate. Este de altfel dificil de întreținut, astfel că se denotă clar minuțiozitatea ca definiție a posesorului.

Albastrul – de regulă sugerează încredere, responsabilitate, poate chiar onestitate. O astfel de alegere o fac mai degrabă cei sinceri, persoane de încredere.

Auriul sau argintiul – există la ora actuală acele huse lucioase, unele strălucitoare, cu glitter sau cele cu efect de oglindă. Pentru astfel de alegeri există asocieri sofisticate – spre exemplu poate fi vorba de o persoană ce caută prestigiul și bunăstarea, persoane analitice, oameni stabili și echilibrați. Pentru cei care preferă auriul există o asociere cu triumful, cu prosperitatea; această nuanță caracterizează persoanele ce sunt generoase de asemenea.

Alegerea unei huse

Din punct de vedere practic o husă se alege în funcție de tipul de telefon și nu numai. Funcțiile acesteia sunt clar repere ce se răsfrâng asupra stilului posesorului – anti alunecare, pentru cei neîndemânatici sau zăpăciți, una anti amprentă pentru cei ce sunt atenți la detalii, una anti zgârieturi pentru cei grăbiți și așa mai departe. În fond, alegi o husă pe baza experiențelor avute sau pe baza stilului tău de viață, ce scoate la iveală nevoia de a proteja telefonul într-un anume fel.

Dincolo de asta, desigur că piața a oferi variante tot mai diversificate în tipologii. Culorile nu lipsesc nici ele. Dacă ne orientăm spre magazinul de profil stifler.ro, un brand popular pe această nișă, descoperim că sunt preferate acele huse complexe, de calitate, rezistente. Se dorește un echilbru între practic și estetic, se ține cont de faptul că husa în cauză va fi expusă mai mereu.

Transmitem un mesaj cu fiecare alegere vestimentară, dar și prin accesoriile pentru care optăm. În stil modern, când mai toată lumea deține un telefon de tip smart și acesta  este un accesoriu prețios, merită și acesta contorizat ținând cont de ceea ce exprimă. Altfel spus, o husă joacă un rol mai complex decât poate să pară la prima vedere.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top