Now Reading
(P) Fațetele dentare – micile secrete ale danturii perfecte

(P) Fațetele dentare – micile secrete ale danturii perfecte

Acum ceva timp exista ideea preconcepută că doar vedetele pot arăta perfect și își permit să aibă o dantură fără cusur. Însă, nu doar starurile își doresc să aibă o imagine demnă de prima pagină a revistelor, ci există și alte profesii care au nevoie de o înfățișare impecabilă.

Printre cele mai apreciate tehnici de cosmetică dentară la care apelează tot mai multe persoane în vederea îmbunătățirii imaginii se numără aplicarea unor fațete dentare.

În ce constă procedeul de fațetare a dinților?

Fațetele dentare se prezintă sub forma unor pelicule subțiri de porțelan care sunt aplicate de către medicul stomatolog pe suprafața dinților. Fiind realizate cu o mare precizie pentru o potrivire perfectă pe suprafața dinților, ele recreează aspectul natural al acestora. Astfel, zâmbetul devine plin de strălucire și în armonie cu celelalte particularități ale feței.

Persoanele care suferă de discromii dentare și cele care au un aspect neplăcut al danturii pot apela cu încredere la acest procedeu pentru a rezolva o astfel de problemă de natură estetică.

Cu fațetele dentare poți spune „adio” imperfecțiunilor danturii!

Cei care își doresc un aspect impecabil al danturii pot apela la un astfel de procedeu al cosmeticii dentare pentru a rezolva problemele de natură estetică.

Așadar, dacă dinții tăi sunt transparenți, demineralizați, tociți, ciobiți, ușor înghesuiți pe arcada dentară, pătați sau spațiați, aplicarea unor fațete dentare se dovedește a fi cea mai bună soluție în acest sens.

De ce să alegi fațetarea dinților?

Rolul fațetelor dentare nu este unul doar de natură estetică, ci este și unul funcțional. Dacă optezi pentru aplicarea fațetelor dentare, procesul de masticație va fi îmbunătățit în mod considerabil.

Mai mult decât atât, fațetarea dentară se dovedește a fi în multe cazuri o soluție eficientă pentru albirea dinților. În plus, fațetele dentare sunt potrivite pentru a repara micile imperfecțiuni (de formă și culoare), dinții fracturați sau obturațiile vechi.

Această procedură este una rapidă, care asigură rezultate estetice excelente. Spre deosebire de smalțul natural al dinților, fațetele dentare sunt mult mai durabile și prezintă o rezistență sporită la colorare.

Specialiștii susțin că fațetele dentare pot rezista chiar și peste 15 ani, dovedindu-se a fi cea mai bună soluție de estetică dentară. Însă, acest lucru nu înseamnă că pacientul trebuie să neglijeze igiena dentară, ci dimpotrivă.

Este nevoie de un proces de îngrijire similar celui acordat dinților naturali – adică efectuarea unui periaj dentar efectuat de cel puțin două ori pe zi, utilizarea aței dentare și a apei de gură.

În plus, fațetele dentare te ajută să îți conservi strălucirea zâmbetului timp îndelungat întrucât nu se pătează de la alimente precum cafeaua, de pildă, ci își mențin perfect culoarea pe care o au de la început.

Fațetele dentare se dovedesc a fi o tehnică excelentă de conservare a sănătății naturale a dinților deoarece aceștia vor fi întăriți și protejați.

Cât costă fațetele dentare?

Cei interesați de implementarea unei astfel de proceduri, vor dori, în primul rând, să afle cât costă fațetele dentare. Ei bine, în București, prețul unei fațete dentare se situează undeva la 2000 RON/per dinte, acest lucru depinzând în mare parte atât de clinica aleasă și de experiența cosmeticianului dentar, cât și de tipul fațetelor dentare.

Clinica Trident, recunoscută pentru serviciile premium

În București, poți apela la Clinica Trident dacă dorești să optezi pentru o procedură de aplicare a unor fațete dentare.

Clinica Trident este recunoscută pentru serviciile premium pe care le oferă pacienților săi – menită să le restaureze zâmbetul, asigurându-le în același timp proceduri stomatologice care să asigure un grad de confort sporit pacientului.

La Clinica Trident, poți găsi o întreagă echipă de specialiști dedicați muncii lor, precum și o serie întreagă de echipamente ultramoderne și performante menite să faciliteze procedurile. Tot aici, vei găsi cel mai bun bloc operator din țară.

Indiferent dacă ai nevoie de fațete dentare sau de alte proceduri stomatologice, poți alege Clinica Trident și îți vei redobândi armonia și strălucirea zâmbetului. În plus, îți vei recăpăta încrederea în forțele proprii odată cu îmbunătățirea imaginii de sine.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top