Now Reading
(P)Decalogul diminetii cu Don Cafe

(P)Decalogul diminetii cu Don Cafe

Printre milioanele de lucruri de facut pentru altii ai nevoie de un moment de vitalitate. OK, stim deja, cafeaua este o sursa importanta de antioxidanti naturali si moleculele astea minunate ne ajuta sa fim, o mai lunga perioada de timp, tineri si fresh la minte. Extractul de cafea verde contine de zece ori mai multi polifenoli decat cafeaua prajita si macinata. Don Cafe Green Active este o cafea prajita si macinata cu extract de cafea verde astfel avand mai multi antioxidanti si ofera vitalitate, accelerand metabolismul.

Polifenolii reprezinta o parte im­por­tanta din cantitatea de antioxidanti ne­ce­sari organismului pentru o alimen­tatie echilibrata. Booon!

De aia simt eu ca mi se face lumina in cap dupa o cana plina de cafea proaspata. Si simt ca  pot alerga doua ture de parc, in loc de una, si ca am vitalitate cat pentru doua reviste pe luna, nu numai pentru una…

Cata cafea sa bem ca sa traim mult si bine? Alaturi de exercitii fizice regulate si o alimentatie echilibrata, consumul unei cani cu Don Cafe Green Active asigura o stare de bine si un stil de viata sanatos.

Extractul de cafea verde mai este eficient si pentru reducerea greutatii corporale, reducerea grasimilor si mentinerea unui stil de viata sanatos. Don Cafe este pentru femeia activa, cea care face milioane de lucruri pentru altii.

 

Decalog

Sa nu radeti de mine, dar eu am un Decalog al Diminetii care se invarte in jurul cafelei.

  1. Cafeaua e Domnul si Stapanul Diminetilor.
  2. Sa nu-ti faci chip cioplit, mai bine bei cafeaua din aceeasi cana ciobita, pe care o ai din vremea facultatii (ajuta la ritualizarea cafelei).
  3. Sa nu bei niciodata cafeaua aproapelui ca se supara – si are dreptate.
  4. Sa nu bei altceva decat Don Cafe. Asa cum esti fidela unui parfum, e logic sa fii si la cafea.
  5. Sa nu iei in desert numele cafelei preferate.
  6. Adu-ti aminte de ziua de odihna si bea un Don Cafe cu prietenii.
  7. Sa nu bei cafea de ieri. E lipsa de respect.
  8. Sa cinstesti ibricele. Ele fac o cafea buna.
  9. Sa nu bei cafea cu zahar. E blasfemie.
  10. Sa bei numai cafea de cea mai buna calitate. De exemplu Don Café Green Active.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top