Now Reading
Seminar din seria Andre Green- intre psihanaliza, antropologie si literatura

Seminar din seria Andre Green- intre psihanaliza, antropologie si literatura

Revista Psychologies

ASOCIATIA ROMANO-FRANCEZA DE PSIHOTERAPIE SI PSIHANALIZA – ”Andre Green” va invita cordial in data de 14 si 15 mai 2011 la al VIII-lea Seminar din seria Andre Green- intre psihanaliza, antropologie si literatura

Tematica: Travaliul analitic si travaliul creator, de la Sigmund Freud la Andre Green

Lector: dr. psih. Daniela Luca, doctor in psihanaliza – Universitatea Paris VII, psihanalist formator, membru direct al Asociatiei Internationale de Psihanaliza, psiholog principal/formator/supervizor acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania.

Seminarul se adreseaza psihologilor, psihoterapeutilor, psihanalistilor, masteranzilor, studentilor la psihologie, rezidentilor in psihiatrie, literatilor, absolventilor de filosofie.

Obiectivul seminarului: transmiterea psihanalizei – teorie, clinica si tehnica din perspectiva unei personalitati de marca in miscarea psihanalitica europeana si internationala: Andre Green.

Se vor discuta: conceptia psihanalitica, clasica si contemporana, despre travaliul analitic si travaliul creator, sublimarea si dimensiunile ei in diferite arhitecturi psihopatologice, activitatea creatoare, tertul analitic si reveria, dimensiunea estetica a discursului analitic samd..

Durata: 2 zile – 12 ore

Taxa participare: 200 lei/persoana (150 lei pentru studenti).

Taxa se achita pana cel mai tarziu 12 mai 2011, in contul ARFPP-AG: RO02BRDE410SV82778604100, BRD, Agentia I. C. Bratianu, specificand la banca evenimentul pentru care ati facut viramentul bancar

Locatia: sediul ARFPP-AG, str. Matei Voievod nr. 35, et. 1, Sector 2, Bucuresti

Inscrieri si detalii organizare: [email protected], 0745 423 467, persoana de contact – Ana-Maria Roata.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top