Now Reading
Pierdere și transformare

Pierdere și transformare

Revista Psychologies
pierdere-și-transformare

Pandemia a însemnat pierderi pe mai multe planuri. Am pierdut conectarea, modul anterior cunoscut de relaționare, am pierdut chiar și oameni. Fie că vorbim despre lipsa acută de socializare sau a contactului fizic, pierderea intimității în viața de cuplu, o boală sau un accident, o despărțire sau divorț, pierderea job-ului, lipsa călătoriilor și a vacanţelor sau al unui mod de viață activ, travaliul de doliu are un rol esențial în transformarea noastră și regăsirea sensului vieții.

Despărțirile sau pierderile pot fi depășite dacă privim încercările vieții ca pe oportunități de creștere, evoluție și transformare personală. Vă invităm în perioada 9 – 18 aprilie, alături de invitații noștri pe pagina de Facebook, să vorbim despre doliu, despre cum putem face față suferinței și stresului provocat de pierderi, și cum anume putem transforma acest proces astfel încât să dăm valoare și sens vieții noastre în continuare.

O selecție de titluri – resurse valoroase pentru a depăși momentele dificile și a trăi pe deplin – vor beneficia de o reducere de 30% pe toată durata campaniei pe www.edituraherald.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top