Now Reading
Premiera in Romania! WECO Travel va emite bilete de tren pe reteaua operatorului feroviar DB Bahn

Premiera in Romania! WECO Travel va emite bilete de tren pe reteaua operatorului feroviar DB Bahn

Revista Psychologies

Compania WECO Travel vine in sprijinul turistilor romani care calatoresc in Europa cu trenul, emitand bilete pe reteaua operatorului feroviar german DB Bahn, incepand cu data de 1 februarie 2015.

Aceasta premiera in materie de ”ticketing” feroviar se adreseaza turistilor care vor sa descopere destinatii unde nu pot ajunge cu avionul, dar si oamenilor de afaceri care merg in locuri nedeservite de vreun aeroport.

Calatorii romani au posibilitatea sa foloseasca rutele intercity din interiorul aceleiasi delimitari geografice, dar se pot folosi si de garile din aeroporturile principale, ajungand pana in cele mai mici localitati deservite de tren.

“Transportul feroviar este in continua expansiune, avand in vedere rigorile de pe aeroporturi, dintre care enumeram conditiile de securitate, limitarile la bagajele de mana, timpii de imbarcare-coborare din avion, controalele vamale etc.

Conditiile de calatorie sunt asemenatoare cu cele din avion, iar perioada de imbarcare este mult mai scurta. Preturile sunt net avantajoase, incepand de la 15 euro pe rutele regionale, pana la 140 de euro pentru trenurile de mare viteza”, a declarat Florin Tancu, reprezentant WECO Travel.

WECO Travel pune la dispozitia turistilor si calatorilor romani un serviciu complet de transport aerian si feroviar, pana la destinatia finala vizata de catre turist.

Printre altele, un atuu important al calatoriilor cu trenul este, cu siguranta, faptul ca garile sunt situate in centrul oraselor (spre deosebire de aeroporturi, care in marea lor majoritate, se afla la periferia acestora). Asadar costurile de transfer sunt mult mai mici si la indemana buzanarului oricarui turist.

Citeste intregul articol AICI

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top