Now Reading
RADIOAVENTURA ZU a început

RADIOAVENTURA ZU a început

Revista Psychologies
radioaventura-zu-a-început

„Bună dimineața tuturor! Este primul matinal din RADIOAVENTURA. Turul României cu AUTORULOTA ZU. Suntem de aseară sosiți în Constanța, am instalat azi dimineață devreme AUTORULOTA la Farul Genovez, una dintre cele mai frumoase zone, priveliști, din Constanța!”, așa au început matinalii ZU prima dimineață din cele 14 pe care le vor petrece, împreună, pe drumurile României.

Constănțenii au venit de la prima oră să privească face to face ZUper aventura. Surpriza de proporții a primei dimineți din acest tur al României cu AUTORULOTA ZU a fost vizita Alexandrei Stan. Coincidența a făcut ca artista să locuiască fix în locul din care s-a difuzat primul Morning ZU din aceste două săptămâni în care Buzdu, Morar, Emma și Tea străbat țara în lung și în lat pentru a fi mai aproape de ascultătorii lor.

Urmărește aici MORNING ZU!

Puțin după ora 11:00, ZUper matinalii au pornit către următoarea destinație. Ziua cu numărul 2 din ZUper aventura îi va găsi la Iași, acolo de unde se va auzi și vedea cea de-a doua ediție a matinalului Morning ZU în RADIOAVENTURĂ. Până la destinație, însă, drumul le este plin de provocări, care mai de care mai interesante.

Urmărește-i pe transmisiunea LIVE de pe conturile oficiale de Facebook și Youtube Radio ZU!

STARTUL celei mai mari campanii de radio organizată în vara aceasta s-a dat duminică (18 iulie) în jurul orei 16.00. După o intervenție difuzată live pe toate canalele Radio ZU (radiozu.ro/live, Facebook, Youtube) în care Buzdu, Morar, Emma și Tea au făcut turul AUTORULOTEI ZU (casa lor pentru următoarele 2 săptămâni), DJ-ii au pornit în aventura „verii lor”.

Cu toții putem fi parte din aventura pe care ne-o propune Radio ZU. Haide să urmărim împreună RADIOAVENTURA. Turul României cu AUTORULOTA ZU. 2 săptămâni, 3000 de kilometri. Live 24/24. Cele mai frumoase apusuri, cele mai intense emoții, cele mai calde răsărituri și cele mai puternice amintiri vor putea fi apreciate pe contul de Instagram Radio ZU.

ZU face vara asta ce n-a avut nimeni curaj: radio din autorulotă, în fiecare dimineață, live din alt oraș.

„Radio ZU se pregătește de un nou record. Hai alături de noi să urmărești cea mai tare experiență la care vei fi supus 2 săptămâni, hai să fim împreună.”, îi îndeamnă Daniel Buzdugan pe ascultători.

După „Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare”, după episoade întregi de #MuzicaAIA, după Revelionul ZU, iată că a venit vremea ca cel mai iubit radio să ajungă acolo unde îi este locul, printre oamenii lui. „Ne-a fost foarte foarte dor de voi, ne-a fost dor să ne vedem pe bune. Am făcut-o la `Mișcarea pentru Mișcare la Baia Mare`, însă călătoria ZU merge mai departe si pentru a ne vedea din nou cu voi, după atâtea revelioane online, după atâta #MuzicaAia live pe Facebook, cel mai bine cred că este să ieșim din studioul de radio, dar fără să renunțăm la radio. Practic luăm radioul cu noi și-l ducem în toată România.”, a completat Mihai Morar.

RADIOAVENTURA este un roadtrip susținut de RTTAX – consiliere în rambursarea taxelor din străinătate (RT TAX – pentru românii care lucrează în străinătate/ RT TAX – în sprijinul românilor care lucrează în străinăte). Fondată în anul 2000, RT TAX a devenit o companie de top în recuperarea taxelor. În cei 20 ani de activitate, RT TAX a format o rețea de peste 400 de parteneri din întreaga lume. Din portofoliu RT TAX fac parte peste 250 000 de clienți mulțumiți și acest număr crește rapid în fiecare an. „Suntem într-o creștere constantă și, prin urmare, astăzi clienților noștri li se oferă servicii de rambursare a taxelor din 9 țări.”, declară reprezentanții companiei.

Campania de radio organizată de Radio ZU și susținută de RTTAX va putea fi urmărită live pe platformele Radio ZU (Facebook, Youtube, Visual Radio). De asemenea, cele mai frumoase imagini, dar și cele mai interesante materiale video se vor regăsi pe paginile de social media ale Radio ZU (Facebook și Instagram).

„RADIOAVENTURA, Turul României cu Autorulota ZU” este un eveniment organizat în conformitate cu toate regulile privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.

Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top