Now Reading
Legende in concert! Chris Norman, Smokie va conceta la Bucuresti pe 6 Noiembrie

Legende in concert! Chris Norman, Smokie va conceta la Bucuresti pe 6 Noiembrie

Revista Psychologies

Luni, 6 noiembrie 2023 Chris Norman isi va impresiona publicul la Sala Palatului. In deschiderea acestui specacol 100% live vor urca pe scena: Ovidiu Lipan Tandarica, împreună cu Paul Ciuci, Compact, Jessy Banes, Dan Negru si George Zafiu.

Chris Norman, vocea originala a trupei Smokie, revine in Romania alaturi de band-ul sau, la Sala Palatului într-un concert memorabil – 100% live.

Anul acesta se implinesc 51 de ani de cand toata planeta se intreaba Cine este Alice. Avem posibilitatea sa aflam pe 6 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti intr-un spectacol extraordinar Chris Norman impreuna cu trupa lui.

„Chris Norman are 72 de ani și este în puterea creației, lanseaza un album nou, care se numeste Junction 55, are concerte în toată lumea și e pe coperțile revistelor. La noi era uitat la vârsta asta. Asta pentru ca in Romania exista discriminare de vârsta în toate domeniile, din pacate”. – ne-a declarat Dan Negru

Trupa alături de care va concerta celebrul artist britanic este formata din: Geoff Carline – chitara, voce, Martina Walbeck – Keyboards, pian, voce, Axel Kowollik – bass, voce, Dorino Goldbrunner – tobe, Rachel Parga – chitară, voce

Chris Norman a devenit celebru în anii ‘70, fiind primul solist al formației Smokie. Primul album, “Pass It Around”, a fost lansat în 1975, dar primul hit, “If You Think You Know How To Love Me” a venit abia un an mai târziu. Piesa a ajuns No1 în majoritatea țărilor europene. Au urmat hituri precum “Don’t Play Your Rock’n’roll To Me”, “I’ll Meet You At Midnight”, “Needles And Pins” sau “Living Next Door To Alice”.

Chris Norman a fost influențat încă din copilărie de muzicieni precum Elvis Presley, Little Richard, The Beatles, The Rolling Stones sau Bob Dylan. A debutat pe scenă la începutul anilor ‘70, dar succesul a venit alături de trupa Smokie. În 1978 a înregistrat un duet cu Suzi Quatro, “Stumblin’ In”, piesă ce avea să ajungă până pe locul 4 și dincolo de ocean, în Billboard Hot 100.

„Ideea cu Legende in concert a inceput cu acest minunat eveniment, care s-a dovedit a fi sold-out la la Cluj si acum in Bucuresti, live pe 6 noiembrie, la Sala Palatului. Vrem sa aducem muzica frumoasa, de calitate, care noua ne place si speram ca cei carora le place muzica aceasta sa-i ia cu ei si pe tinerii din famiile lor pentru a le arata ce inseamna melodiile legendare, in voga, chiar si peste zeci de ani”, ne-a declarat Radu Groza, organizatorul concertului.

„Mai este foarte putin timp pana la concert, biletele se epuizeaza rapid. La Cluj am avut sold-out pe BT Arena, si la Bucuresti mai mult ca sigur vom declara epuizarea biletelor nu peste mult timp”, a mai adaugat organizatorul Radu Groza.

La Bucuresti, artistul va fi cazat la hotel Artemis Mediterranean, care are o mancare foarte buna si sanatoasa, avand toata baza de carne de strut, char si mici de strut, pe care artistul ii va incerca cu siguranta.

  • VIP – 550 lei
  • Categoria I – 450 lei
  • Categoria II – 400 lei
  • Categoria III – 350 lei
  • Categoria IV – 250 lei
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top