Now Reading
Resurse Umane: Inventis Forum 2010

Resurse Umane: Inventis Forum 2010

Revista Psychologies

Business-Edu organizeaza, in perioada 16-17 iunie 2010, Inventis 2010 Forum, evenimentul anului in domeniul industriei de Resurse Umane.

Inventis Forum

Forumul organizat de Business-Edu creaza un cadru dinamic si faciliteaza dialogul intre expertii din domeniul Resurselor Umane din organizatii si consultantii din companii. Totodata, Inventis Forum 2010 este locul unde se definesc trendurile industriei.

Forumul se adreseaza specialistilor in Resurse Umane din companii multinationale si romanesti, top management-ului si antreprenorilor, key speakeri, specialistilor de top din companii multinationale si romanesti, top consultanti din Romania si Europa, freelancer-ilor, studentilor, indivizilor in cautare de dezvoltare personala.

Evenimentul pune la dispozitie o platforma segmentata in trei zone principale (Insight Zone, Show Zone, Free Zone), in functie de nevoile individului si ale organizatiei din care face parte, in care gaseste:
•Best practices din companii de succes;
•Studii de caz cu rezultate, implementate in organizatii din domenii variate;
•Trend-uri despre cum va arata piata in viitor;
•Servicii de consultanta in Resurse Umane;
•”Tehnologii” de invatare, metodologii si tehnici inovative.
Cele trei zone de expunere prezente la Forum cuprind: Conferinte HR & panel moderat, Master class, simulari de business si workshop-uri, sesiuni de training si coaching (pentru Insight Zone), instrumente – metodologii conexe & platforme IT, cu specialisti in Resurse Umane, training & e-learning, coaching (pentru Show Zone) si prezentari interactive, dezbateri, meeting points, prezentari de carte orientate catre domeniul resurselor umane (pentru Free Zone).

Adresa de contact: [email protected]
Pentru mai multe detalii si inscrieri : http://www.business-edu.ro/inventis-forum-2010.html

Despre Business-Edu
Business – Edu isi propune sa ofere cunostinte si experiente de invatare, valoroase si de impact, organizatiilor si profesionistilor interesati de inovare, dezvoltare si schimbare. Business-Edu a dezvoltat o comunitate in cadrul careia va informati, gasiti modele de buna practica si interactionati cu manageri si antreprenori, specialisti in resurse umane, training, e-learning, coaching, psihologie aplicata.

Din 2004, Business-Edu exista pe piata atat in offline, cat si in on-line, prin 5 evenimente de business consacrate: Conferinta anuala de Training; Conferinta anuala de Coaching; Business – Edu Expo; Business-Edu Awards, Psihologia la locul de munca.

Portalul www.business-edu.ro concentreaza comunitatea celor interesati de dezvoltare, inovare si schimbare.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top