Now Reading
Alice Nastase si Cartea Dragostei Avon, la Bookfest

Alice Nastase si Cartea Dragostei Avon, la Bookfest

Revista Psychologies

Despre dragoste s-a scris in multe feluri si sub forme diverse, din toate timpurile: poezie, pictura, poveste, teatru, cantec.

Alice Nastase dedica dragostei… o carte! Cartea dragostei Avon vorbeste despre speranta si despre indrazneala, despre oameni care cer mult de la viata si care stiu sa traiasca frumos. Obstacole depasite si victorii emotionante, vise si puterea de crede si de a lupta pentru ele – toate acestea se ascund intre copertile cartii.

In perioada 9-13 iunie, in cadrul Salonului International de Carte Bookfest de la Romexpo, iubirea se impleteste cu feminitatea si frumusetea, cu bucuria de a bea ceai si de a citi. Alice Nastase va asteapta la „Ceainaria dragostei Avon” pentru a va dezvalui cum experiente de business pot deveni povesti de viata si de iubire. Fiecare dintre noi suntem un exemplu si un izvor de iubire. De unde ne-o alimentam? Din lucruri marunte, din gesturi simple si cuvinte sincere. Din oameni si copaci si cer si culori. Din zambete, reusite, aventuri. Din noi!

La „Ceainaria dragostei Avon”, jurnalista si scriitoarea Alice Nastase are placerea de a sta in zilele de weekend la povesti cu toti pasionatii de carte si cautatorii de dragoste. Delectati-va cu o carte despre iubire, intr-o atmosfera boema. Prin felul in care este scrisa si conceputa, “Cartea dragostei Avon” este o inovatie – desi este povestea unei companii, beneficiaza de scrierea romantica, inconfundabila a lui Alice Nastase. Combinatia nu este intamplatoare, povestea companiei Avon Romania este o poveste frumoasa despre istorii de viata, care devin istoria companiei, si care avea nevoie de o scriere pe masura.

In cei 13 ani de cand a fost infiintata in Romania, Avon s-a dovedit a fi mai mult decat o companie, este o poveste de dragoste durabila. Si, pentru ca marile iubiri schimba definitiv destinul celor care le traiesc, oamenii Avon au facut pasi insemnati spre propria lor fericire, lasandu-se in voia sortii si a organizatiei, a valorilor profunde pe care le impartasesc cu totii.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top