Now Reading
Salon Maison Paris, un loc de poveste cu aer boem si accente glam

Salon Maison Paris, un loc de poveste cu aer boem si accente glam

Revista Psychologies

Maison Paris, cel mai nou salon specializat in servicii de manichiura si pedichiura din zona Dorobanti si-a deschis portile pentru public! Preferi stilul boem ori cel cu accente extravagante? Eleganta discreta sau o nota avangardista? La Maison Paris vei descoperi posibilitati unice de personalizare a unghiilor, dar si o atmosfera cu care sa te identifici.

La Salon Maison Paris ingrijirea unghiilor este ridicata la nivel de arta. Poti opta pentru personalizari sofisticate si durabile ale unghiilor: aplicare de flori naturale, pene, tatuaje metalice, perle, cristale Swarovski, caviar, banda metalica, insertii de dantela sau catifea, pulbere de sidef sau aplicatii de forme fantezie (stelute, fundite). Toate acestea pot fi combinate ingenios in functie de starea de spirit sau personalitatea ta, alaturi de culori fondante sau nuante indraznete.

De asemenea, la Salon Maison Paris poti alege manichiura sau pedichiura clasica, sau daca doresti sa te bucuri mai mult timp de modelul ales, incearca oja semipermanenta sau gel. Desigur, produsele folosite sunt de cea mai buna calitate, de la branduri renumite, precum: Melkior, Cuccio, Ciaté, O.P.I.

Modul in care este decorat salonul, neobisnuit si plin de personalitate, cu accente boeme si note glam, te va face sa visezi cu ochii deschisi la o casa de papusi si te va transpune intr-o stare aparte.

 

Salon Maison Paris – zona Piata Dorobanti, Str. Constantin Aricescu nr. 18.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top