Now Reading
Sărbătorim Centenarul Monini!

Sărbătorim Centenarul Monini!

Revista Psychologies
sărbătorim-centenarul-monini

Povestea Monini începea acum 100 de ani când Zefferino Monini, urmându-și instinctul și intuind abilitățile sale de organizare și management, a dat viață la Spoleto, în Umbria, unei societăți comerciale de produse alimentare; astfel lua naștere uleiul de măsline în compania Monini. În activitatea desfășurată până atunci se conturează tot mai mult o concentrare exclusivă asupra uleiului de măsline extra virgin. Această direcție va fi plină de satisfacții, iar succesul nu se va lasă deloc așteptat. Rezultatele excelente duc la sporirea zonei de distribuție și vânzare, uleiurile de măsline extra virgine Monini ajungând să fie cunoscute în toată lumea grație calității acestora și aromei consecvente.

Scopul familiei Monini a fost, este și va fi să împărtășească dragostea lor pentru uleiul de măsline extravirgin sub forma produselor de calitate superioară, cu aromă inconfundabilă și statornică, cu convingerea că lucrurile bune sunt cele care vor dăinui. Secretul calității uleiurilor de măsline extravirgine Monini este tocmai acesta – aroma lor. Personal, Zefferino Monini degusta uleiurile pentru a le alege doar pe cele a căror calitate și aromă le putea asigura numele Monini. Și astăzi nepotul său Zefferino împreună cu echipa lui de specialiști își asumă sarcina zilnică de a degusta uleiurile pentru a le alege doar pe cele capabile să susțină angajamentul Monini oferind aromele proaspete și unice promise.

Povestea Monini continuă și astăzi, uleiurile de măsline extra virgine Monini sunt prezente în peste 80 de țări de pe aproape toate continentele. La baza întregii activități a Grupului Monini stă RESPECTUL: respectul pentru natură, respectul pentru consumatorii produselor Monini, respectul pentru toți membrii numeroasei familii Monini – cei care muncesc cu credință și devotament pentru a aduce pe mesele noastre produse de o calitate exemplară și consecvență!

ulei-de-masline-extra-virgin-monini

În așteptarea aniversării următorilor 100 de ani ne luăm angajamentul de a oferi aceeași calitate și aromă consecventă, aceleași produse de o calitate excepțională!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top