Now Reading
Sărbătorim împreună 1 an de #FCVonline

Sărbătorim împreună 1 an de #FCVonline

Revista Psychologies
sărbătorim-împreună-1-an-de-#FCVonline

Luna martie 2021 marchează un an de când toate cursurile și atelierele marca Fundația Calea Victoriei au trecut exclusiv în mediul online. Ceea ce a început inițial ca un efort de adaptare și de regândire a întregii programe de cursuri a deschis noi oportunități în decursul acestor 12 luni.

Așa că după un an de #FCVonline, Fundația Calea Victoriei are motive de sărbătoare: cursurile de astronomie, desen, istorie, psihologie, dezvoltare personală, filosofie, istoria artei și multe altele au ajuns la cursanți din toate colțurile lumii. Și s-au transformat în timp de calitate, petrecut uneori chiar cu întreaga familie, dincolo de distanțele care ne-au separat în anul ce a trecut.

Peste 3000 de oameni din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Oradea, Craiova, Brașov, Ploiești, Sibiu, Constanța, Londra, Paris, Madrid, Berlin, Praga, Budapesta, Roma, Milano, Barcelona, San Francisco, Stockholm au ales să socializeze și să-și petreacă timpul liber învățând despre picturi celebre, istoria României, filosofi greci, cultură japoneză sau antropologie.

Le mulțumim tuturor că au ales să ne sprijine în această perioadă dificilă pentru toți organizatorii de evenimente culturale și că au păstrat cultura și educația continuă pe lista lucrurilor la care nu poți renunța niciodată.

După 1 an de #FCVonline le oferă tuturor cursanților o PROMOȚIE de sărbătoare: 15% reducere la toate cursurile din luna aprilie. Mai multe detalii AICI.

Urmărește #FCVonline pe rețelele de socializare pentru mai multe surprize și testimoniale de la lectorii fundației.

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale şi interactive. De peste 13 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Ne mândrim cu peste 60 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 3000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top