Now Reading
Secretele unor cupluri celebre in VIVA! noiembrie

Secretele unor cupluri celebre in VIVA! noiembrie

Revista Psychologies

Stefan Banica alaturi de Lavinia Parva in primul pictorial impreuna; Adi Sina si Anca Serea se pregatesc de nunta si ne prezinta o repetitie a mult-asteptatului eveniment alaturi de cei patru copii ai lor; Daniel Craig si Monica Bellucci sunt protagonistii celui mai nou film James Bond ,,Spectre”, Gerard Butler este unul dintre cei mai ravniti burlaci de la Hollywood, iar Papa Francisc este primul pontif care lanseaza un album de muzica rock – iata cateva dintre subiectele pe care le vei putea descoperi in editia de noiembrie a revistei VIVA!, disponibila din 31 octombrie la chioscurile de ziare din Bucuresti si din tara.

Cupluri celebre din Romania sunt in prim-plan in edita de noiembrie. Patrunde in culisele relatiei discrete dintre Stefan Banica si Lavinia Parva, cele doua vedete care au aceptat sa pozeze pentru prima oara impreuna in revista VIVA!, si citeste un interviu inedit despre proiectele profesionale, dar si despre povestea lor de iubire.

Asista la o repetitie de nunta alaturi de Anca Serea si Adi Sina, cuplul cu patru copii care se pregateste de casatorie dupa patru ani de relatie. Vedetele ne dezvaluie toate detaliile despre nunta lor, dar si despre planurile lor de viitor.

In dosarul special dedicat celebrului agent James Bond, iti prezentam un interviul exclusiv cu Daniel Craig care ne povesteste despre provocarile din timpul filmarilor pentru ,,Spectre”. De asemenea, vei descoperi secretele de seductie ale Monicai Bellucci, cea mai matura Bond Girl din istorie.

Afla totul despre Gerard Butler, unul dintre cei mai ravniti burlaci de la Hollywood. Iti prezentam viicile fermecatorului actor, dar si filosofia sa de viata in ceea ce priveste relatiile amoroase.

Mai mult, iti spunem povestea lui Papa Francisc, cel mai indragit pontif, care a hotarat sa lanzeze un album de rock progresiv. Tot la capitolul muzica, Zoli Toth ne povesteste despre cel mai nou proiect al sau care imbina mai multe genuri muzicale, intr-un show neconventional.

In ton cu sezonul rece, ti-am pregatit un shooting special in care iti propunem cele mai cool tinute bazate pe suprapuneri. Iar la capitolul beauty, Aylin Cadir ne prezinta cele mai stralucitoare decade intr-un shooting special cu look-uri care au scris istorie la Hollywood.

Totodata, am analizat sirul nesfarsit al despartirilor si divorturilor de la Hollywood de anul acesta si felul in care au fost acestea comentate pe retelele de socializare.

Tot in editia de noiembrie a revistei VIVA! vei descoperi  Beverly Hills Hotel, hotspotul in jurul caruia a fost construit intregul oras californian, indragit de cele mai populare vedete din lume.

VIVA! de noiembrie va fi disponibila din 31 octombrie la chioscurile de ziare din Bucuresti si din tara la pretul de 8,90 lei. 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top